Oulunsalo soi -festivaalille haetaan tanssijaa/tanssijoita vetämään lapsille suunnattua työpajaa

ILMOITTAJA: JOJO - OULUN TANSSIN KESKUS
14.3.2018

Vuoden 2018 Oulunsalo Soi – kamarimusiikkifestivaali pidetään 28.-31.7.2018. Ohjelmassa on myös kaksi lastenkonserttia, joista toiseen on tarkoitus liittää 3-4 työpajaa lapsille. Työpajan sisältönä olisi klassiseen musiikkiin tutustuminen tanssin avulla.
Työpajojen tarkoituksena on tehdä klassisesta/kamarimusiikista helpommin lähestyttävää lapsille. Pajoissa käydään läpi klassista musiikkia eri keinoin, muiden taiteenlajien, kuten tanssin, avulla.

Alustava idea on, että pajojen lähestymistapa olisi puhtaasti aina kyseisen taiteenlajin mukainen. Tässä tapauksessa pajan vetäisi 1-2 tanssija(a). Yhteistyö musiikin alan ihmisen kanssa ei kuitenkaan ole mitenkään poissuljettua, eli pajan vetäminen työparin kanssa voisi myös olla mahdollista. (Työparina voisi toimia esim. musiikkipedagogiopiskelija). Myös me voimme ideoida tanssijan kanssa pajaa ja miettiä yhdessä mm. minkälainen musiikki / mitkä kappaleet pajaan sopisivat.

Tässä vähän tarkemmin pajoista:

Ajankohta: su 29.7. tai ma 30.7. (päivä tarkentuu myöhemmin)
Kesto: Joko kolme 20 minuutin tai kaksi 30 minuutin sessiota (sama sisältö kaikissa, eri lapsiryhmät kiertäisivät pajalta toiselle)
Paikka: todennäköisesti jokin koulu Oulussa tai jossakin sen lähikunnista (paja pidettäisiin yhdessä luokassa)

Lapset ovat n. 3-9-vuotiaita. Tarkempaa ikää on hankala määritellä, sillä konserttia markkinoidaan lapsille/lapsiperheille yleisesti. Voisin kuitenkin kuvitella, että suurin osa lapsista on alle kouluikäisiä.

Jos olet kiinnostunut, laita viesti:
Mika Kiviniemi, Yleisötyöntekijä
JoJo – Oulun Tanssin Keskus
mika.kiviniemi@jojo.fi
Puh. +35845-879 3779