Paolo Cingolanin INSTANT COMPOSITION -työpaja Helsingissä 29.9.-1.10.2017

ILMOITTAJA: VERA LAPITSKAYA
4.7.2017

INSTANT COMPOSITION -työpaja tarjoaa mahdollisuuden kehittää omia liikkumisen taitoja ja mielikuvituksen käyttöä tässä hetkessä syntyvässä kompositiossa. Työpajassa keskitytään erityisesti tarkastelemaan anatomiaa liikkeen taustalla  olevien mentaalisten prosessien osana, kuten liikkeessä olevan  kehon aistimuksia ja havainnointia kohti niitä valintoja, joita tanssijan on tehtävä välittömästi, juuri läsnäolevassa hetkessä. Mielikuvituksen ja intuition aktivoimisen kautta osallistujat oppivat käyttämään kehoa ajassa ja tilassa luodakseen poeettista kompositiota.

Spontaanisuus, kontrolli, luovuus ja tieto ovat aiheita, joiden ympärille työpaja muotoutuu.

Työpaja on avoin tanssijoille, näyttelijöille, muusikoille ja kaikile niille, jotka haluavat liikkua ja tanssia realiaikaisesti, tässä ja nyt.

Paolo Cingolani on italialainen tanssitaiteilija ja improvisatorinen esiintyjä. Hän on työskennellyt tanssijana, koreografina ja opettajana useissa Euroopan maissa. Soolo- ja ryhmäesitysten lisäksi Cingolani on tehnyt yhteistöitä ja projekteja muiden taiteilijoiden ja tahojen kanssa. Vuodesta 2012 hän on tanssinut koreografin Julyen Hamiltonin tanssiryhmässä Allen’s Line Company.
Lisätietoa Paolo Cingolanista: http://www.paolocingolani.com

Kurssi järjestetään yhteistyössä Vera Lapitskaya + Movement in Focusin kanssa.

Aikataulu:
29.9. 17:30-21:00
30.9-1.10. 10.00-15.00
Paikka:
Esitystaiteen Keskus, Puhdistamo
Suvilahti-Helsinki
Työpajamaksu:
150/130 €
‘early birds’: 110 €  7.9. mennessä
Opetuskieli:
Englanti
Ilmoittautuminen 14.9. mennessä: vera.lapitskaya@gmail.com