Parin kanssa näyttämöllä -täydennyskoulutus 1.2.-30.4.2022

ILMOITTAJA: LÄNSI-SUOMEN OPISTO
14.12.2021

Länsi-Suomen opiston koulutuksessa Paritanssi 2 – Parin kanssa näyttämöllä paritanssi ja tanssitaide kohtaavat matkalla esitykseen.

Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi tanssista esittävänä taiteena erityisesti vakio-, latinalais- ja seuratanssien sekä nykytanssin parityöskentelyn näkökulmasta. Opiskelu tarjoaa mahdollisuuden keskittyä omaan tanssiin rauhallisessa ympäristössä kolmen kuukauden ajan.  Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen.

Koulutus on suunnattu tanssinopettajille ja jatko-edistyneen tason tanssin harrastajille lajista riippumatta. Koulutus toimii täydennyskoulutuksena niin paritanssiopettajille, jotka haluavat suunnata työskentelyään esittävän taiteen maailmaan kuin tanssitaiteen parissa työskenteleville opettajille, jotka haluavat ottaa haltuun vakio-, latinalais- ja seuratansseja ja oppia hyödyntämään niiden antia työkaluna tanssijan, koreografin ja tanssinopettajan työssä.

Opetusta on keskimäärin 25 oppituntia viikossa ja se jakautuu neljälle arkipäivälle: ma–to, tavallisesti klo 9-16 välillä. Lisäksi koulutukseen sisältyy viikonloppuopetusta la 19. – su 20.2.2022.

Hinta: 477 € / erä (koulutus maksetaan yhteensä 3 erässä). Hinta sisältää opetuksen sekä aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen.

Lue lisää ja hae mukaan: https://www.lansisuomenopisto.fi/paritanssi-2-parin-kanssa