Parkkino etsii ohjelmistoonsa elokuvia ja poikkitaiteellisia teoksia (Parainen) – deadline 30.3.

ILMOITTAJA: PARKKINO FESTIVAL
8.2.2021

Hei,

(På svenska nedan)

Parkkino on ulkoilmaelokuvafestivaali, joka järjestetään Paraisilla 25-27.08.2020. Festivaali on ilmaistapahtuma, jonka keskiössä ovat nuoret suomalaiset elokuvantekijät ja taiteilijat.

Etsimme nyt elokuvia, elokuvantekijöitä ja taiteilijoita festivaalille. Onko sinulla kiinnostavaa projektia tekeillä joka valmistuu kevään tai kesän aikana joka sopisi festivaaleillemme?

Meitä kiinnostavat erityyppiset ja -pituiset elokuvat sekä erilaiset poikkitaiteelliset teokset (esim. tanssiesitykset yhdistettynä elokuvaan ja valotaiteeseen tms).

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen parkkinofestival@parainen.fi ja kerro viestissä itsestäsi ja elokuvistasi tai projektistasi. Jätä myös yhteystietosi ja liitä mukaan pieni ote jostain elokuvastasi tai teoksestasi, viimeistään 30.03.2021.

Lisa Taulio​
Tuottaja / Parkkino Festival
facebook.com/parkkinofestival


 

Hej,

Utomhusfilmfestivalen Parkkino söker program för årets festival! Festivalen är ett gratis utomhusevenemang, och ordnas 25-27.8 i Pargas Centralpark. Fokus på festivalen ligger på unga finländska filmskapare och konstnärer.

Vi är speciellt intresserade av olika typer av film och tvärkonstnärliga verk som kombinerar film och olika typer av konstgenrer (t.ex. dans, musik, ljuskonst etc).

Intresserad?

Skicka e-post till parkkinofestival@pargas.fi med information om dig, din film, ditt projekt eller ditt verk, dina kontaktuppgifter och gärna ett litet utdrag ur filmen eller projektet till oss senast den 31.03.2021. Filmen eller verket behöver inte vara färdigt just nu, vi diskuterar gärna olika möjligheter!

Lisa Taulio​
Producent / Parkkino Festival
facebook.com/parkkinofestival