Partnering Workshop with Jaakko Toivonen and Kinga László , Turku

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
31.1.2019

Aurinkobaletilla vierailevina koreografeina työskentelevät Jaakko Toivonen ja Kinga László pitävät yhden päivän partnerointityöpajan yhteistyössä Dansartin kanssa!

PARTNERING WORKSHOP WITH JAAKKO TOIVONEN AND KINGA LÁSZLÓ

One of the greatest pleasures of dancing lies in partnering, but if you would like to follow actual partnering classes or workshops you are up for a challenge…
Now you have a great chance to join our workshop based on a developed exercising program suitable for dance students, semi-professional and professional dancers of all styles!
You will improve your understanding of key Partnering Fundaments such preparation, centre of gravity, back to balance, lead etc.
The workshop will give you the knowledge you can apply while dancing with a partner – regardless of weight, size, gender or choreography.

WORKSHOP:
La 16.2. klo 15-18

Aurinkobaletin studio / Manilla, Itäinen Rantakatu 64

HINTA:
35 € (Dansart ry / TREenit / Tanssille ry)
42 € (ei jäsen)

ILMOITTAUTUMINEN ja lisätiedot: dansart.sihteeri@gmail.com
Ilmoittauduthan viimeistään 9.2. mennessä!

JAAKKO TOIVONEN
Raahesta lähtöisin oleva Jaakko Toivonen toimii Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) taiteellisena johtajana. Hän on valmistunut Rotterdamin Codarts tanssiakatemiasta ja tehnyt ammattikoreografin töitä vuodesta 2001 lähtien. Hän on koreografioinut ammattiryhmille, televisioon ja musiikkiteatteriesityksiin. Toivonen on tehnyt useita vuosia tiivistä yhteistyötä ryhmien kanssa, jotka tuottavat teatteria ja tanssia nimenomaan lapsille ja nuorille.

KINGA LÁSZLÓ
Kinga László on monitaiteellinen esiintyjä. Hän aloitti tanssiuransa kuusivuotiaana Unkarin Kansallisbaletin koulussa ja valmistui ammattitanssijaksi Amsterdamin teatterikoulusta. Hän on työskennellyt tanssijana mm. Anouk van Dijkin ja Arthur Rosenveldin koreografioissa ja useissa miimisesityksissä. Kinga on myös treenannut ja esittänyt pariakrobatiaa korkealla tasolla.

Jaakko ja Kinga ovat tehneet yhteistyötä erilaisissa muodoissa vuodesta 2001 alkaen ja luoneet metodin opettaa tanssin parityöskentelyä.

*************************

HUOM! Sitova ennakkoilmoittautuminen tiiviskursseille, kurssi järjestetään vähintään 8 osallistujalle. Kurssi- ja treenimaksut maksetaan etukäteen – ota kuitti mukaan tunnille tai toimita ennen ensimmäistä maksamaasi tuntia sihteerille.
Tilinumero: Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94.
MUISTA käyttää kaikissa maksuissasi viitenumeroa: 1232.