Patrik Riipisen ”Unlock Your Inner Rhythm” -työpaja joulukuussa Tampereella

ILMOITTAJA: TREENIT! RY
21.11.2022

TREenit! Ry järjestää 17.12. Tampereella Patrik Riipisen ”Unlock Your Inner Rhythm” -työpajan.

Työpaja ”Unlock Your Inner Rhythm” keskittyy musikaalisuuden konkreettisen kehollistamisen oppimiseen. Työstämme tapoja ja tekniikoita jotka avustavat musiikin muuttamista liikkeeksi ja päinvastoin. Useat harjoitteet edesauttavat ymmärrystä ja taitoa luoda musikaalisesti kiinnostavaa liikettä, sekä kehittävät eri musiikkityylien omaksumista osaksi omaa liikkumista. Maailman on täynnä lukemattomia määriä rytmejä ja musiikki ja meidän tulee ammattilaisina ymmärtää kuinka käyttää tätä värikästä kokonaisuutta oman liikkeen ja taiteen tuottamiseksi.

Osallistu työpajaan ja tule jakamaan tanssin ja musiikin luomaa tunnetta, liikettä ja kehollista ilmaisua!

Tervetuloa mukaan!

Opettajaesittely:
Patrik Riipinen on kahden oppilaitoksen, Tampereen musiikkiakatemian ja SEAD:in käynyt ammattitanssija vahvalla lavakokemuksella sekä liikeharjoittelulla. Häneltä löytyy 19 vuoden tanssitausta ja 9 vuoden opetustausta sekä Suomesta että muualta Euroopasta. Musikaalisuus, ekspressiivisyys, fyysisyys ja persoonallisuus ovat tärkeässä osassa hänen työskentelyään. Esiintymistaustaa löytyy yli 15 eri koreografin teoksista ympäri maailmaa sekä hänen itse luotuja teoksia, joita on esitetty Suomessa, Itävallassa ja Belgiassa.
Hänen taiteellinen lähestymistapansa keskittyy vahvasti liikelähtöiseen tanssitaiteeseen, jossa kehon taito ja sen monimuotoisuus ovat pääosassa. Tärkeässä osassa on keho-mieliyhteyden ymmärryksen jatkuva kehittäminen osana oman tanssijuuden, liikkumisen ja esiintymisen eteenpäin viemistä. Persoonallisuus, fyysisyys, ymmärrys ja antautuminen johtavat hänen tekemistään keholähtöisessä ajattelu- ja työskentelytavassa taidokkaammaksi tanssitaiteilijaksi.

Aikataulu / schedule
Lauantaina 17.12.2022, klo 10.00 – 15.00 (sisältäen 30 min ruokatauon).

Paikka / location
Tampereen Konservatorion Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 29

Hinnat (sis. alv:n)/prices (vat included)
– Early Bird -tarjous (jäsenet) 27.11. saakka 55 €
– Jäsenhinta 28.11. alkaen 65 €  (TREenit! Ry, Tanssille ry, Turku Dansart ry, Tanssiva Susiraja ry jäsenet)
– Yhteistyökumppaneiden jäsenet 75 € (PTK ry, TEME, Improvisaatioteatteri Snorkkeli ry, Tampereen Freelancenäyttelijät ry, Tanssin Tehdas ry jäsenet)
– Perushinta 85 €
– Opiskelijahinta 50 €

Ilmoittautumaan pääset tämän lomakkeen kautta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7LfL0_PJdsSQpn1crhtRGx89cdj49xYFWhSnuvRHMy4PdqQ/viewform?fbclid=IwAR1zSSA-41T0HxOamIeUjkRXqVVjt5Nx2CMs_SAe9Ach2VpDZs20J7XtyqU

Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme vahvistuksen sekä maksutiedot sähköpostiisi viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Maksamalla ilmoittautumisesi mukaisen kurssimaksun, vahvistat paikkasi tunneilta.
Tämänhetkisen tiedon ja ohjeistusten mukaan kurssin osallistujamäärää ei tarvitse rajoittaa.
Seuraamme kuitenkin tarkasti muuttuvia ohjeita ja toteutamme kurssin kaikkien turvallisuutta vaalien.
Kurssitiloissa on tarjolla desinfiointiainetta ja muuta oleskelua tilassa kurssin aikana on rajoitettu.
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Työpajan peruutusehdot:
Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 4.12.2022 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan/veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi 10.12.2022 tai myöhemmin, osallistumismaksu palautetaan ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.
Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.
Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia tai vallitseva koronatilanne pakottaa muuttamaan suunnitelmia. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.
Ilmoittautuminen on sitova!