Pelitaiteen Slow Jam 15.3.-21.4.

ILMOITTAJA: TIINA SAVALLAMPI
23.2.2022

Millainen pelikonsepti voisi syntyä vaikkapa tanssijan, koodarin, valokuvaajan ja kuvataiteilijan yhteistyönä?

Kulttuuri- ja luovien alojen monialaisessa työskentelyssä on potentiaalia ratkoa haasteita ja synnyttää uutta. Me uskomme, että Pelitaiteen Slow Jam voi toimia hedelmällisenä alustana näille uusille avauksille ja tulevaisuuden yhteistöille. Ensimmäistä kertaa ikinä toteutettava Pelitaiteen Slow Jam järjestetään etänä 15.3.-21.4.2022.

Mikä ihmeen Slow Jam? Pelialalla on tapana järjestää 48 tunnin pelikehitystapahtumia (Game Jam), joissa tiimit ideoivat pelejä yhteiseen teemaan, joka paljastetaan tapahtuman alussa. Tätä mukaillen olemme PARK-hankkeessa ideoineet “hitaan kaavan” pelijamit, joihin kutsumme mukaan luovan ja elämysalojen yrittäjiä kehittämään yhdessä poikkitaiteellisia pelikonsepteja.

Slow Jam tarjoaa osallistujille uusia verkostoja, toimintamalleja ja työkaluja pelialalta sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistaan ja haastaa ajatteluaan.  Tule mukaan uuden äärelle ja etsimään vastausta siihen, mitä eri alojen ammattilaisten yhteistyöstä voi syntyä!

Lue lisää ja ilmoittaudu 10.3. mennessä: Pelitaiteen Slow Jam – Xamk  

Pelitaiteen Slow Jam on osa PARK Peliala suunnannäyttäjänä kohti pandemiaresilienttiä koulutusta -hankkeen toimenpiteitä, joilla pyritään löytämään pandemiaresilienttejä toimintamalleja ja palveluideoita matkailu-, tapahtuma- ja luovan alan kentille. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanketta toteuttavat Xamk, JAMK, KAMK ja LAB-ammattikorkeakoulut.