Performanssipäivät Turussa – Tiedosta valtaa 7.10.2019

ILMOITTAJA: TAIKE
25.9.2019

Tiedosta valtaa – Ota tieto vaikuttamisen välineeksi.  Miten saat muut kuuntelemaan? Kenellä on valta päättää, mitä teet ja mitkä ovat rakenteet, joissa toimit?  Miten pystyt vaikuttamaan?  Miten saat valtaa haltuusi?

Performanssi- ja Esitystaiteen kentän ammattilaispäivät Turussa 7.10.2019  
Performanssipäivät on koko performanssi- ja esitystaiteen kentän yhteinen paikka, aika ja tila tavata, tulla tutuksi ja keskustella taiteen sisällöistä, tekemisestä ja rakenteista.  Tänä vuonna keskitymme valtaan ja tiedolla vaikuttamiseen, mutta mahtuu päivään taidetta ja skumppaakin.

Performanssipäivien tämän vuoden taiteilija on Hanna Arvela ja hänen teoksensa ”Yes, you can!” Mediataiteilija Hanna Arvela työskentelee aktivismin ja nykytaiteen rajapinnassa. Sarkasmilla keinottelu on tyypillistä hänen teoksilleen, jotka useimmiten esittävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja kysymyksiä ihmisten käyttäytymismalleista. Yes you can -performanssissa barista annostelee yleisölle nuuskattavaksi tomusokerilla jatkettua kofeiinipulveria.

Toivomme tapahtumaan mukaan mahdollisimman laajasti performanssin ja esitystaiteen ammattilaisia ympäri Suomen – taiteilijoita, ryhmiä ja organisaatioita. Älä jää kotiin. Tuodaan ruumiillisuus tiedontuotannon sisäpuolelle.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta (Huom! Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2019)

Voit tiedustella mahdollisuutta matkatukeen: marika.raty(a)taike.fi

Performanssitaide on perinteisesti ymmärretty taiteenalana, jossa ”ei tarvitse osata mitään”.  Performanssissa ei niinkään ole kysymys osaamattomuudesta, kuin siitä, että käytetään sitä, mitä osataan jo. (Pilvi Porkola)

Performanssipäivien ohjelma ja lisätietoja
maanantaina 7.10.2019 kello 9.00 – 20.30
Turun virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2

Seuraa ilmoittelua tapahtuman Facebook-sivulla