Performanssipankki etsii teosta Vantaan taidemuseo Artsiin

ILMOITTAJA: PERFORMANSSIPANKKI
23.4.2018

Haku 30.4.2018 mennessä

Vantaan taidemuseo ARTSI ja PERFORMANSSIPANKKI julistavat yhdessä avoimen haun Suomessa toimiville taiteilijoille!

Hakuun voivat osallistua kaikki performanssi- ja esitystaiteen ammattitaiteilijat PERFORMANSSI-PANKKIIN (performanssi.com) huhtikuun aikana ladatuilla teoksillaan. Performanssi on osa Artsin Erkki Pirtolan kuvia ja sanoja -näyttelyä.

Vantaan taidemuseo Artsissa järjestetään 7.6.2018 Suomen ensimmäiset performanssi- ja esitystaiteen ammattilaispäivät. Performanssipäivät sisältävät esittelyitä ja keskusteluja, sekä taidetta alan ammattilaisilta. Haemme nyt tapahtumaan ja sen yhteydessä järjestettäviin Erkki Pirtolan näyttelyavajaisiin sopivaa performanssia Perfomanssipankin kautta.

Performanssipankki on suomalaisen performanssi- ja esitystaiteen tietokanta verkossa, jossa voi tarkastella, tilata ja seurata performanssitaidetta helposti. PERFORMANSSIPANKIN kautta etsimme nyt tapahtumaan sopivaa performanssia, joka esitetään Erkki Pirtolan näyttelyavajaisissa 7.6.

Vantaan taidemuseo Artsin Erkki Pirtolan kuvia ja sanoja -näyttely (5.6.-29.7.2018) esittelee Erkki Pirtolan vähemmän tunnettua piirrostuotantoa. Pirtolan kuvia ja tekstejä yhdistelevässä näyttelyssä Pirtolasta muodostuu kuva suomalaisen kuvataiteen sanataiturista, jonka laajaan tuotantoon kuului performanssin ohella myös sarjakuvia.

Lisätietoja