Performative Well-Being™ – Soolo-improvisaatio- ja teemakeskustelukurssi

ILMOITTAJA: CULTURE CURRENT
19.1.2017

(Inter)acting with the Inner Partner, jota opetetaan säännöllisesti Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, on osa tätä kurssia.

Kurssi

Tällä kurssilla tutkitaan kuinka saamme aikaiseksi hyvinvointia, mitä hyvinvointi tarkoittaa ja miten hyvinvointi voi muuttaa muotoaan esiintyessä. Harjoittelemme ja opiskelemme esityksellisen hyvinvoinnin (Performative Well-Being™) oleellisia taitoja ja kyvykkyyttä. Kurssilla lähestytään aihetta tutkivalla ja dialogisella otteella, pureudutaan siihen hetkessä tapahtuvalla, käytännön improvisaatioharjoitteella sekä teemakeskusteluilla. Harjoittelemme ja reflektoimme mm. keitä ja kuinka olemme sekä keitä ja kuinka voisimme olla sen kautta, kuinka ja mitä esitämme. Todistamme itseämme yksilöinä jaetussa tilanteessa. Kehitämme yksilöllistä sekä kollektiivista vapautta ja voimaa opiskelemalla ja harjoittamalla esityksellistä hyvinvointia.

Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille. Opetuskieli on englanti, suomi ja ruotsi mahdollisia. Osallistujat harjoittavat improvisaatiota itse valitsemallaan kielellä, yleensä omalla äidinkielellään. Keskustelut käydään englanniksi. Aikaisempi teatteri- tai esiintymiskokemus ei ole tarpeen.

Opettajat: Alexander Komlosi, MFA, PhD. Toiset opettajat: Ida Backer, TeM. Hanna Raiskinmäki, TeM. Lisätietoja opettajista, ks. website.

Aikataulu ja paikka: 01.02.2017 – 31.05.2017 (18 kertaa). Kurssi kokoontuu kerran viikossa keskiviikko-iltaisin klo 17.30-20.00. Jokaiseen kertaan kuuluu 15 min tauko. Tapaamme Näyttelijäliiton harjoitustilassa Annankatu 31-33D, Helsinki.

Hakuaika: 20.12.2016 – 31.1.2017 tai kun kurssi on täynnä. Enintään 12 osallistujaa.

Lisätietoja kurssista mm. maksu ja hakeminen, ks. website tai ota yhteyttä: Alexander Komlosi, alexander[at]culturecurrent.org, +358 (0)404 110 706.

http://www.culturecurrent.org/portfolio-item/performative-well-being-course