Petri Kekoni Company hakee tuottajaa, hakuaikaa jatkettu 26.11.2021 asti!

ILMOITTAJA: PETRI KEKONI COMPANY
16.11.2021

PETRI KEKONI COMPANY HAKEE KOKOAIKAISTA TUOTTAJAA

HAKUAIKAA JATKETTU 28.11.2021 ASTI

Suomalaisen nykytanssin eturiviin kuuluva Petri Kekoni Company hakee kulttuurituottajaa jatkuvaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen tammikuusta 2022 alkaen. Työnkuvaan kuuluvat monimuotoiset kulttuurituottajan tehtävät ryhmän toiminnan organisoinnista rahoituksen hakemiseen ja teostuotantojen koordinointiin. Aluksi työhön kuuluu tuotantotapojen ja -rakenteiden sekä ryhmän tiedotuskulttuurin kehittäminen. Yhdessä taiteellisen johtajan kanssa tuottaja vastaa esitystoiminnan järjestämisestä sekä teosvierailujen koordinoinnista kotimaassa ja ulkomailla.

Tuottajan työnkuvaan kuuluu vastata ryhmän taloudenhallinnasta ja johtaa sen kehittämistä. Tehtäviin kuuluu myös ryhmän kannatusyhdistyksen Liikkeen puolesta ry:n rahastonhoitajana toimiminen. Petri Kekoni Company toimii Taiken ja Helsingin kaupungin toiminta-avustusten sekä produktioavustusten turvin, ryhmälle myönnettiin Taiken 5-vuotinen kehittämisrahoitus 2022-2024.

Tuottajalta toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista ryhmän toiminnan kehittämiseen ja intohimoa ryhmän haasteellisten projektien läpiviemiseen. Aiempi työkokemus esitystaiteen piirissä ja tuottajan ammattitutkinto katsotaan eduksi, vaatimuksena on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työn voi toteuttaa osittain etätyönä.

Myös esim. tuottajantutkintoaan viimeistelevät voivat hakea työpaikkaa, jolloin kokoaikaisuuden alkamisajankohta voidaan sopia erikseen.

Hakijoita pyydetään lähettämään CV lyhyen motivaatiokirjeen lisäksi 28.11.2021 mennessä osoitteeseen: petri@kekonico.fi. Valinnat haastatteluineen pyritään tekemään 10.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa:

Taiteellinen johtaja Petri Kekoni

Sähköposti: petri@kekonico.fi

Puh: +358 50 5717579

 

Lisätietoa ryhmän toiminnasta: https://kekonico.fi/

Petri Kekoni Company / Liikkeen puolesta kannatusyhdistys ry

Särkiniementie 5 C 8

00210 Helsinki

Y-tunnus: 2150838-0