Petri Kekoni Company hakee tuottajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen – Hae 15.11. mennessä!

ILMOITTAJA: PETRI KEKONI COMPANY
25.10.2021

Suomalaisen nykytanssin eturiviin kuuluva Petri Kekoni Company hakee tuottajaa jatkuvaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen tammikuusta 2022 alkaen.

Työnkuvaan kuuluvat monimuotoiset kulttuurituottajan tehtävät ryhmän toiminnan organisoinnista rahoituksen hakemiseen ja teostuotantojen koordinointiin. Aluksi työhön kuuluu tuotantotapojen ja -rakenteiden sekä ryhmän tiedotuskulttuurin kehittäminen. Yhdessä taiteellisen johtajan kanssa tuottaja vastaa esitystoiminnan järjestämisestä sekä teosvierailujen koordinoinnista kotimaassa ja ulkomailla.

Tuottajan työnkuvaan kuuluu vastata ryhmän taloudenhallinnasta ja johtaa sen kehittämistä. Tehtäviin kuuluu myös ryhmän kannatusyhdistyksen Liikkeen puolesta ry:n rahastonhoitajana toimiminen. Petri Kekoni Company toimii Taiken ja Helsingin kaupungin toiminta-avustusten sekä produktioavustusten turvin, ryhmälle myönnettiin Taiken 5-vuotinen kehittämisrahoitus 2022-2024.

Tuottajalta toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista ryhmän toiminnan kehittämiseen ja intohimoa ryhmän haasteellisten projektien läpiviemiseen. Aiempi työkokemus esitystaiteen piirissä ja tuottajan ammattitutkinto katsotaan eduksi, vaatimuksena on sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijoita pyydetään lähettämään CV lyhyen motivaatiokirjeen lisäksi 15.11.2021 mennessä osoitteeseen: petri@kekonico.fi. Valinnat haastatteluineen pyritään tekemään 3.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa:

Taiteellinen johtaja Petri Kekoni
Sähköposti: petri@kekonico.fi
Puh: +358 50 5717579

Lisätietoa ryhmän toiminnasta: https://kekonico.fi/

Petri Kekoni Company / Liikkeen puolesta kannatusyhdistys ry
Särkiniementie 5 C 8
00210 Helsinki
Y-tunnus: 2150838-0