Petri Kekonin Möhkäleen Jäljillä -työpaja 24.8.2019 Esitystaiteen keskuksessa Suvilahdessa

ILMOITTAJA: PETRI KEKONI COMPANY
12.8.2019

Koreografi Petri Kekoni jatkaa Kekonin metodit-työpajasarjaansa tulevaan Sörnäistenniemen Möhkäle ympäristötanssiteokseen liittyen. Työpajassa havainnollistamme liikkeellisin esimerkein ja keskustellen teoksen keskeistä teemaa; elollisen ja elottoman olemuksen risteävyyttä. Tutkimme kuinka juuri sinun Möhkäle liikkuisi. Työpajassa pohditaan myös, miten kalasataman ympäristö on vaikuttanut teokseen ja sen tekoprosessiin.

Työpaja on maksuton ja kaikille avoin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta.

Työpajan aika: Lauantai 24.8. klo 14.00-16.00

Työpajan paikka: Eskus- Esitystaiteen Keskus, Suvilahti, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2. krs, Sörnäisten rantatie 22 Helsinki

Lisätiedot ja ilmoittautumiset työpajaan 22.8. mennessä tuottaja Anne Peipolle sähköpostitse anne@kekonico.fi Tilaa työpajaan on rajoitetusti, ilmoittaudu ennakkoon varmistaaksesi paikkasi!

Aiemmin Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa ja Helsingin Taidehallissa nähty teos saa  2019 uuden muodon ulkoilmateoksena. Sörnäistenniemen Möhkäle nähdään osana Helsingin kaupungin ympäristötaidehanketta Kalasataman kaupunginosassa. Teos on myös osana kansainvälistä Performing Hel – festivaalia.

Sörnäistenniemen Möhkäle -esitykset: teosta esitetään neljänä iltana  29.8.–1.9.2019 klo 21 Capellanaukion edustalla (Capellanaukio 1). Teoksen kesto on noin puoli tuntia. Esitys on maksuton.

Petri Kekoni on toiminut laaja-alaisesti tanssitaiteen kentällä tehden n. 17 kokoillan teosta pääasiassa omalle ryhmälleen, Petri Kekoni Companylle, jonka johdossa hän on toiminut vuodesta 2007. Kekonin omaperäinen, yhtä aikaa muotorikas ja primitiivinen liikekieli yhdistettynä vahvaan visuaalisuuteen ovat tehneet hänestä tärkeän nimen suomalaisen nykytanssin kentällä.