Pikkujoulut DIIVAILLEN Turussa Liisa Pentin johdolla 10.12.2022

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
25.11.2022

Turkuun ja Tehdas teatterin tunnelmalliseen lämpiöön Liisa Pentti tuo MABEL REVIVAL- esityksensä kaikkien diivojen kulta-aikaan, pikkujouluksi! Päivää täydentää loistokas Diivatyöpaja.

*DIIVATYÖPAJA*
10.12.2022 klo 11-13

Minkälaista kehollista diivaolemusta ehdottaa aika, jona somediivat ja bling bling ovat täystuotteistettua arkea? Missä piileskelevät henkilökohtaiset puolijumalalliset olennot, joiden läsnäolo on vastustamatonta ja vallatonta. Työpajassa luodaan erilaisten liikkeellisten ja mielikuvituksellisten tehtävien kautta tilaa jokaisen henkilökohtaiselle diivalle ja sen eri ilmenemismuodoille sekä tutustutaan diivaeläimiin. Työskentely sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille eikä edellytä aikaisempaa kokemusta diivuudesta.

Hinta: 25€
Paikka: Tehdas Teatterin Jokistudio

Ilmoittaudu: dansart.sihteeri@gmail.com Ilmoittaudu viimeistään 9.12!

*HUOM HUOM HUOM!*
Työpajaan osallistuvat illan esitykseen 10€ hintaan. (norm 20€).

MAKSUT:
Turku Dansart ry:n tilille:  Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94
(viitenumero: 1232) TAI käyttäen Mobile payta: 44365

*MABEL REVIVAL -esitys*
10.12.2022 klo 19

Mabel Revival on hilpeä ja hävytön sekoitus tanssia, performanssia ja tee-se-itse kabareeta. Koreografi ja tanssija Liisa Pentti sekä näyttelijä-muusikko Robert Kock johdattavat katsojan diivojen hämäräperäiseen ja lumottuun maailmaan, jossa nuo ihailun ja halun kohteet oleilevat.

Mabel on nainen vailla häpeää ja katumusta, tämän päivän naispuolinen shamaani ja prostituoitu, joka tanssii, murisee ja laulaa valloittaen ja hämmentäen. Teos on kunnianosoitus naiseudelle ja naisesiintyjille, joiden karisman ja sensuaalisuuden kautta lava herää henkiin ja välittää kehon kautta syntyvää tunnetta ja tietoa. Elääksemme täydesti on puhuttava myös kuolemasta ja vierailtava unien maailmoissa, vaikka edes öisin…

“Häpeämättömän hauskaa diivailua… Esityksessään naisesta ja hänen sisäisestä diivastaan Pentti lataa näyttämölle lähes kaikki mahdolliset liikkeelliset, ilmeelliset ja äänelliset diivakliseet honeysta suuren luokan tähteen. Läpi käydään niin “viattomat” hurmaamiset, viettelemiset kuin turhautuneet kiukunpuuskat. Pentin naisarsenaalista löytyy sekä ujo viltin alla laulaja että raivoava sisäinen eläinkin. Kaikki tämä tehtynä yhtä aikaa sekä häpeämättömän tietoisesti että itseironisestikin. Tämä diiva tuntee voimansa ja uskaltaa käyttää sitä.”

(Annikki Alku 23.10.2008, Uutispäivä Demari)

https://fb.me/e/2qQKbuD19