Pohjanmaan tanssin aluekeskus sekä Elokuvakeskus Botnia ry etsivät yhteistä projektituottajaa

ILMOITTAJA: POHJANMAAN TANSSIN ALUEKESKUS
28.2.2020

Tuottajan työnkuvaan kuuluu hankkeiden ja projektien tuotanto ja koordinointi yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, sekä markkinointi, viestintä ja myynti.
Lisäksi tuottaja osallistuu aluekeskusten toiminnan kehittämiseen yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja taiteilijoiden kanssa.

Sinulla on:
– kokemusta viestinnästä, markkinoinnista ja myynnistä sekä tapahtumatuotannosta
– erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
– kehittämisorientoitunut ja itsenäinen työote
– intoa kehittää uutta ja taitoa koordinoida isojakin kokonaisuuksia
– soveltuva kulttuurialan tai markkinointi- ja viestintäalan koulutus
-kiinnostusta elokuviin ja elokuvakulttuurin levittämiseen, tanssiin ja palavaa intoa tapahtumien/tilaisuuksien järjestämiseen
– eduksi katsotaan sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle:
– hyvän ja joustavan työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä
– monipuolisen ja inspiroivan työnkuvan, jossa pääset kartuttamaan tuottamisen osaamista kulttuurialalla niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä hankkeissa
– innostuneen työyhteisön!

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 2.3. klo 16:00 mennessä osoitteeseen annika.sillander@pohjanmaatanssi.fi

Tehtävästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Annika Sillander, annika.sillander@pohjanmaantanssi.fi, p. 045-1364372, arkipäivisin klo 12:00-16:00 välisenä aikana
Elokuvakeskus Botnia, toiminnanjohtaja Jukka Rajala-Granstubb, info@elokuvakeskusbotnia.org, 040 5818642.

Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen esittely:
Vuonna 2010 perustettu Pohjanmaan tanssin aluekeskus on osa maanlaajuista tanssin aluekeskusverkostoa. Toiminta ulottuu kolmen maakunnan alueelle; Pohjanmaalle sekä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle. Toiminta on kaksikielistä.

Pohjanmaan tanssin aluekeskusta hallinnoi Pohjanmaan tanssi ry, Dans i Österbotten rf. Aluekeskus mahdollistaa ja kehittää tanssitaiteilijoiden työllistymistä ja työskentelymahdollisuuksia alueella sekä edistää tanssin näkyvyyttä ja tasapuolista saatavuutta kaikille. Aluekeskus toteuttaa erilaisia kotimaisia ja kansainvälisiä hankkeita, järjestää esitystoimintaa ja taidealan tapahtumia sekä toimii alueellisena tanssin välittäjäorganisaationa ja tiedotuskeskuksena.

Pohjanmaan tanssin aluekeskus tekee tiivistä yhteistyötä alueen tanssitaiteilijoiden ja -ryhmien kanssa, alueen liittojen ja kaupunkien kanssa, jonka lisäksi yhteistyötä tehdään alueen kulttuuri-instituutioiden, kuten teattereiden, museoiden, kulttuuritalojen sekä oppilaitosten kanssa. Yhteistyötä toteutetaan ja kehitetään yhdessä Pohjoismaisten tanssitaiteilijoiden, -ryhmien ja -organisaatioiden kanssa.

www-osoite: www.pohjanmaantanssi.fi

Elokuvakeskus Botnia Ry
Elokuvakeskus Botnia on kolmen maakunnan yhteinen elokuvakeskus, joka pyrkii edistämään alueen elokuvakulttuuria. Elokuvakeskus järjestää elokuvatapahtumia, -seminaareja sekä on osana useissa alueen elokuvafestivaaleilla sekä harjoittaa elokuvakulttuurin tallennus- ja tutkimustoimintaa ja mediakasvatusta.

Elokuvakeskus Botnia ry (Filmcentrum Botnia rf) on kaksikielinen, ja se palvelee myös ruotsinkielistä väestöä. Tällöin elokuvakeskus toimii yhteistyössä Finlandssvenskt filmcentrum rf:n kanssa. Elokuvakeskuksen rooli vaihtelee eri projekteissa itse järjestäjästä koordinoijaan ja neuvoa-antavaan tai hanketta muulla tavoin tukevaan osapuoleen.
www.elokuvakeskusbotnia.org

Työpaikkojen osoite: 65100 Vaasa
Työaika ja kesto: Työ on määräaikainen sekä osa-aikainen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.
Haku päättyy: maanantaina 2.3. klo 16:00.