Pyhäsalmen tanssi ry hakee toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: PYHÄSALMEN TANSSI RY
13.1.2017

Pyhäsalmen tanssi ry järjestää vuosittain heinäkuun lopussa kansainvälisen Täydenkuun tanssit –festivaalin ja ylläpitää alueellista Tanssiopisto Uusikuuta. Yhdistys on ollut yksi neljästä Pohjoisen tanssin aluekeskuksen muodostavasta organisaatiosta vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi yhdistys on hallinnoinut erilaisia hankkeita.

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä kokonaan muihin tehtäviin keväällä 2017, haemme joukkoomme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan työaika on 30% täydestä työajasta, työ on ympärivuotinen. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Pyhäjärvellä, mutta annamme joustavat mahdollisuudet myös etätöiden tekemiseen.

Tehtävään kuuluu mm. Täydenkuun tanssit –festivaalin kokonaisorganisointi ja tehtävien koordinointi, yhdistyksen talouden suunnittelu ja raportointi, hallinnon kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano.

Edellytämme hakijalta vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä sosiaalista luonnetta. Kokemus yhdistystoiminnasta ja työskentely tanssitaiteen parissa katsotaan eduksi.

Työ alkaa 01.05.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa 31.1.2017 kello 18.00 mennessä osoitteeseen arja@fullmoondance.fi Otsikkokenttään teksti ”Työhakemus, toiminnanjohtaja” tai Pyhäsalmen tanssi ry, PL 15,86801 Pyhäsalmi

Haastattelut järjestetään helmikuun aikana Pyhäjärvellä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Arja Saastamoinen, tiedustelut s-postilla: arja@fullmoondance.fi

Yhdistyksen www-osoitteet: www.fullmoondance.fi ja www.tanssiopistouusikuu.fi