Q-teatteri ry / Baltic Circle -teatterifestivaali hakee festivaalin toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: BALTIC CIRCLE
14.9.2020

Baltic Circle on kansainvälinen teatterin ja esitystaiteen festivaali, joka järjestetään vuosittain marraskuussa Helsingissä. Baltic Circle toimii aktiivisesti suomalaisissa ja kansainvälisissä esittävän taiteen verkostoissa, rakentaa toimintaedellytyksiä esittävän taiteen vapaan kentän toimijoille ja vaikuttaa paikalliseen kulttuuripolitiikkaan. Festivaalia johtavat yhdessä taiteellinen johtaja ja toiminnanjohtaja.

Toiminnanjohtaja vastaa festivaalin hallinnosta, rahoituksesta ja henkilöstöjohtamisesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu paikallisten ja kansainvälisten hankkeiden ja verkostojen kehittäminen ja koordinointi, festivaalin edustaminen sekä tuotanto- ja ohjelmistorakenteen suunnittelu yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa; painotukset ja yksityiskohtainen työnjako sovitaan erikseen.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta esitystaiteeseen, taiteen toiminta- ja rahoitusrakenteiden tuntemusta ja halua niiden kehittämiseen, kokemusta henkilöstö- ja projektijohtamisesta sekä budjetoinnista. Eduksi luetaan verkostot ja toiminen kansainvälisellä taidekentällä, kokemus markkinoinnista ja tapahtumatuotannosta sekä kiinnostus taiteen yhdenvertaisuus- ja kestävyyskysymyksiin ja saavutettavuuteen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Hakijalla on oltava taide- tai kulttuurialan tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto tai vastaava työelämässä hankittu kokemus. Toiminnanjohtajan työkielet ovat englanti ja suomi. Työpiste on Tunturikadulla Helsingissä. Työ edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla ja siihen kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Työsuhde on vakituinen 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on osa-aikainen; vuosittainen kokonaistyöaika on 7 kuukautta. Osa-aikatyön palkkaus lasketaan pohjautuen 100% kuukausipalkkaan, joka on 3103,14 euroa.

Festivaali on Q-teatterin alainen, taiteellisesti ja taloudellisesti itsenäinen yksikkö. Q-teatteri on opetus- ja  kulttuuriministeriön tukea ja Helsingin kaupungin toiminta-avustusta  saava rekisteröity yhdistys, joka toimii työnantajana. Lisätietoa festivaalista: www.balticcircle.fi.

Lisätiedot:

Hanna Nyman, Baltic Circle toiminnanjohtaja: hanna@balticcircle.fi tai puhelimitse 21.9. ja 28.9. klo 11-17; puh.  040 761 6834
Hanna Parry, Baltic Circle taiteellinen johtaja: parry@balticcircle.fi tai puhelimitse 2.10. klo 14–17. Puh. 040 717 5958.
Annukka Pykäläinen, Q-teatteri ry:n hallituksen puheenjohtaja: annukkapyk@gmail.com tai puhelimitse 11.9. klo 14-16 ja 24.9.  klo 10-13  puh: 041 513 2334

Vapaamuotoiset hakemukset (max 2 sivua) ansioluetteloineen to 8.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@balticcircle.fi. Toivomme hakemuksia pdf-muodossa, ansioluettelon voi toimittaa myös verkkoportfoliona. Kerro hakemuksessasi miten näet festivaalin roolin taidekentällä ja miten kehittäisit sitä.

Haastattelut järjestetään Helsingissä tai tarvittaessa etäyhteydellä viikoilla 42 ja 43.

https://www.balticcircle.fi/ajankohtaista/baltic-circle-hakee-toiminnanjohtajaa?fbclid=IwAR2LdbRDZpA8d0nDbKYbVn2VBKkTXscw19tRSmbzcyhDkK-7OvotX-j-dpc