Rauhan katrilli – Apua Ukrainaan tanssien ja soittaen, Helsingissä/verkossa, 6.4.

ILMOITTAJA: KANSANTANSSIJAT JA KANSANMUUSIKOT
31.3.2022

Osallistu Rauhan katrilli -tapahtumaan Helsingissä tai verkossa ja lahjoita Ukrainan kriisissä kärsivien hyväksi nettilippaaseen.

Rauhan katrilli järjestetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 18-19 Helsingissä Balderin talon salissa. Esiintymässä nähdään mm. Vilma Jää, Kärri, NOOLI, Johanna Juhola ja Suhina. Tapahtumassa FolkJammaillaan Rami Melingin isännöimänä ja tanssitaan huutokatrillia Riina Hosion johdolla. Haastamme mukaan tanssimaan ja osallistumaan kaikki kynnelle kykenevät, joko ruudun välityksellä tai livenä. Näemme myös koostevideon etukäteen toimitetuista videotervehdyksistä ympäri Suomen.

Stream 6.4.2022 klo 18-19 YouTubessa

Kansantanssijat ja kansanmuusikot keräävät Suomen Punaisen Ristin nettilippaaseen lahjoitusta katastrofirahastoon. Aktiivitekijät lahjoittavat pohjalle summan 400 €, joka on tarkoitus kymmenkertaistaa tempauksella kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisön voimin. Jokainen osallistuja voi lahjoittaa juuri sen summan, kuin itse pystyy.

Rauhan katrilli järjestetään talkoovoimin. Balderin salin tarjoaa Fastighetsaktiebolaget Balder (Kiinteistöosakeyhtiö Balder). Äänikaluston tarjoaa Taito Hoffrén (Ääniä).

Jos haluat tulla paikalle tanssimaan tai soittamaan huutokatrillia ja seuraamaan esityksiä, toivomme että ilmoittaudut etukäteen. Balderin sali sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 12, Helsinki.

Tapahtuma Helsingissä jatkuu sosiaalisen tanssin ja soiton merkeissä. Kannustamme koko Suomen soittajia ja tanssijoita kokoontumaan yhteen tanssin ja soiton merkeissä!