RaumArs-residenssi (Rauma, heinäkuu) – haku 14.2. mennessä

ILMOITTAJA: LÄNTINEN TANSSIN ALUEKESKUS
8.2.2021

Läntisen tanssin aluekeskuksen Rauman residenssi 1.7.–31.7.2021 on haettavana nyt.

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Työskentelet oman praktiikkasi parissa Raumalla ja osallistut mahdollisuuksien mukaan Raumalla heinäkuussa järjestettävään pitsiviikkoon.

Työskentelyjakso on kuukauden pituinen. Työskentelystä saat kuukauden aluekeskuspalkan, työpaikkasi sijaitsee Raumalla ja sinulla on Raumars ry:n residenssiasunto käytössäsi. Matkakustannuksiin tai muihin kustannuksiin ei osoiteta erikseen tukea.

Residenssi on kohdennettu tanssitaiteen ammattilaisille.

Residenssitaiteilija valitaan työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi kaupunkiympäristössä ja miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan.

Valinta tehdään kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Residenssijakso raportoidaan lyhyellä residenssikertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt CV 14.2.2021 mennessä tämän lomakkeen kautta.

Haku toteutetaan anonyymisti, joten käsittele vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si siten, että niissä ei näy nimeä, ikää, sukupuolta tai yhteystietoja. Nämä tiedot kysytään lomakkeella erikseen.