Rehtori Vantaan Tanssiopistoon

ILMOITTAJA: VANTAAN TANSSIOPISTON TUKI RY
15.2.2018

Vantaan Tanssiopisto on 40-vuotias tuhannen oppilaan tanssin taiteen perusopetuksen oppilaitos, jossa työskentelee säännöllisesti lähes 30 henkilöä. Tanssiopisto on kuulu esitystoiminnastaan, poikaopetuksestaan ja taiteiden välisistä yhteistyöprojekteistaan.

Vantaan Tanssiopisto etsii uutta rehtoria nykyisen rehtorin eläkkeellesiirtymisen johdosta. Työsuhde alkaa 1.8.2018 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Rehtorin kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Etsimme henkilöä, jolla aiempaa kokemusta tanssin taiteenperusopetuksesta, yhdistystoiminnasta, henkilöstöhallinnosta, taloudenhoidosta ja kykyä toimia yhteistyössä erilaisten toimijoiden ja taideorganisaatioiden kanssa.

Tiedusteluihin vastaa Vantaan tanssiopiston tuki ry:n puheenjohtaja Hannele Niiranen,

puh +358 40 7510 415, hanneleniiranenmattsson@gmail.com. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sekä mahdollisten suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot 14.3.2018 klo 12:00 mennessä edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Toivomme hakijalta myös lyhyttä kuvausta tanssin taiteen perusopetuksen kehittämismahdollisuuksista.

www.vantaantanssiopisto.fi