Routa Company etsii kahta tanssijaa

ILMOITTAJA: ROUTA COMPANY
9.3.2020

Routa Company etsii kahta tanssijaa Jouni Järvenpään uuteen tanssiteokseen ja vapaampaan, omavaikutteiseen tanssijantyöhön Routa Companyssa, Kajaanissa. Työ sisältää lisäksi joitain Routa Companyn toimintaan liittyviä muita tehtäviä (esim. julisteiden jakamista ja muita juoksevia asioita).

Määräaikaisen työsuhteen kesto on 1.10.2020 – 28.2.2021. Työ on osa-aikainen (30 h/vko) ja palkka on 1815 € / kk. Työsuhde-etuna Routa Company tarjoaa mahdollisuuden majoittua työsuhteen ajan Roudan residenssiasunnossa Kajaanissa.

Teos harjoitellaan loka-marraskuussa 2020 ja se saa ensi-iltansa joulukuun alussa. Teosta esitetään helmikuun loppuun saakka, niin Kajaanissa Generaattorilla kuin kiertävänä esityksenä. Kaikenikäisille suunnattu teos käsittelee kiinnostumista ja uppoutumista. Teos edellyttää tanssijoilta improvisaatiotaitoja ja luovaa mielenkiintoa tilan ja tilanteen huomiointiin. Teosharjoitukset ja esitykset vievät noin 2/3 tanssijoiden työajasta.

Työ sisältää teosharjoittelun ja esitysten lisäksi myös vapaampaa tanssijantyötä, jonka sisältökokonaisuus riippuu tanssijan omista kiinnostuksen kohteista ja ideoista. Vapaa työ suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Routa Companyn kanssa. Vapaan työn tarkoituksena on antaa tanssijoille mahdollisuus kehittää omaa taiteilijuuttaan ja taideajatteluaan palkatussa työsuhteessa. Vapaan työn pääasiallinen suorituspaikka on Kajaani ja Routa Company. Tanssijoiden oman työn mahdollistaminen kehittää Routa Companya avoimeen, vuorovaikutukselliseen suuntaan ja ottaa huomioon freelance-kentillä puhaltavat raikkaat tuulet. Vapaan työn osuus on noin 1/3 tanssijoiden työajasta.

Esikarsinta suoritetaan kirjallisesti ja varsinainen valinta tehdään koetanssin jälkeen. Koetansseja järjestetään kaksi, yksi Barker-teatterilla Turussa ke 3.6.2020 ja yksi Generaattorilla Kajaanissa pe 5.6.2020.

Lähetä hakemuksesi PDF -muodossa osoitteeseen info[ät]routacompany.fi. Hakemus saa olla max. yhden sivun mittainen. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 30.4.2020. Hakemuksen tulee sisältää:

1) nimi ja yhteystiedot
2) koulutustausta
3) yksi linkki videoklippiin, jossa näkyy tanssiasi. Video voi olla esim. osa jonkin teoksen taltioinnista tai vaikka itse kuvattu improvisaatio treenisalissa. Jos videolla on useita tanssijoita, kerro selkeästi, kuinka sinut tunnistaa. Jos video on pidempi, ilmoita kohta, jonka haluat katsottavan.
4) kerro muutamalla virkkeellä, kuinka haluat toteuttaa työn vapaata, omavaikutteista osaa Kajaanissa
5) kumpaan koetanssiin haluat osallistua

Hakemuksen lisäksi liitä mukaan CV:si.

http://routacompany.fi/