Routa Company etsii tanssijoita kahteen tanssiteokseen

ILMOITTAJA: ROUTA COMPANY
21.11.2022

Routa Company etsii eri ikäisiä tanssijoita Kajaaniin, kahteen vuosina 2023 ja 2024 ensi-iltansa saavaan teokseen.

Teos 1

Työsuhteen kesto 28.8.-30.11.2023, lisäksi 22.-26.5.2023

Routa Company etsii kahta tai kolmea tanssijaa Sari Palmgrenin uuteen tanssiteokseen Puolustautumisen ja hyökkäämisen strategiat ja omaehdotteiseen työhön Routa Companyssa, Kajaanissa.

Esitys koostuu eläin- ja kasvimaailman erilaisista puolustus- ja hyökkäämisstrategioista. Aihe laajenee käsittelemään ihmisen suhdetta toiseen elävään ja tarpeeseen asettaa rajoja, ja toisaalta rajattomuuden haasteesta aina immuunijärjestelmästä urheiluun ja maanpuolustukseen. Esitys on luonteeltaan yleisön kanssa kommunikoiva ja työtehtävään kuuluu myös näyttämöllä replikointia/puhumista.

Teos 2

Työsuhteen kesto 8.1.-31.3.2024 ja 1.-30.9.2024

Lapsille ja perheille suunnattuun esitykseen etsitään kahta tanssijaa. Teos pohjautuu lastenkirjasarjaan. Esitys on luonteeltaan osallistava ja työtehtävään kuuluu tanssimisen lisäksi esitystilanteessa kommunikointi katsojien kanssa, puhuminen ja laulaminen. Teoksen koreografina toimii Sari Palmgren. Työsuhteissa noudatetaan omaehdotteisen työn mallia.

 

Tietoa työsuhteesta:

Molemmissa teoksissa työ on kokoaikaista ja palkka on 2500 € / kk. Routa Company tarjoaa mahdollisuuden majoittua työsuhteen ajan Roudan residenssiasunnossa (verotettava asuntoetu).

Teoksia esitetään Roudan kotinäyttämöllä Generaattorilla sekä kiertue-esityksenä. Teosten muu taiteellinen työryhmä koostuu haettavien tanssijoiden lisäksi koreografista ja suunnittelijoista.

Teosharjoitukset, esitykset ja muu Routa Companyn toimintaan liittyvä työ vievät noin 75% tanssijoiden työajasta. Vähintään 25% työajasta on tanssijan omaa työtä, Routa Companyn omaehdotteisen palkkausmallin mukaisesti.

Omaehdotteisen työn sisältö riippuu tanssijan kiinnostuksen kohteista ja ideoista. Omaehdotteinen työ tukee tanssijan kehittymistä taiteilijana. Työn pääasiallinen suorituspaikka on Kajaani. Lue lisää omaehdotteisen työn mallista: www.routacompany.fi

 

Hakeminen:

Esikarsinta työpajoihin suoritetaan hakemusten perusteella ja lopulliset valinnat tehdään työpajapäivien jälkeen. Työpajat järjestetään Generaattorilla Kajaanissa.

Teos 1 keskiviikkona 8.2.2023 klo 9-16, ja
Teos 2 torstaina 9.2.2023 klo 9-16.

Lähetä yhden sivun mittainen hakemuksesi PDF-muodossa osoitteeseen miia@routacompany.fi, otsikolla “Työhakemus [oma nimesi]”. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 9.1.2023.

Hakemuksen tulee sisältää:

1) nimi ja yhteystiedot
2) yksi linkki max. 4 minuutin mittaiseen videoon, jossa näkyy tanssiasi.

Tanssin aiheena on joko hyökkäys tai puolustus teokseen 1
Jos haet teokseen 2 tanssin aiheena on leikki.
Jos haet kumpaankin, voit valita videon aiheen jommasta kummasta.

3) kerro vapaasti, kuinka haluat toteuttaa työn omaehdotteista osaa Kajaanissa.

Kerro hakemuksessasi, haetko teokseen 1, 2 vai molempiin.

Hakemuksen lisäksi liitä mukaan CV:si.

 

Tiedustelut:

Sari Palmgren, taiteellinen johtaja (1.8.2023 alkaen) ja teosten koreografi
sari.palmgren@gmail.com
puh 0505410105

Miia Kauppinen, toiminnanjohtaja
miia@routacompany.fi
puh 0440556977