Routa Companyn residenssihaku

ILMOITTAJA: ROUTA COMPANY
8.5.2017

Routa Company tarjoaa mahdollisuutta residenssityöskentelyyn Kajaanissa vuodelle 2018.

Routa tarjoaa työryhmille 1-3 viikon ajaksi työskentelytilan, majoituksen max. 6 hengelle residenssiasunnossa sekä Roudan henkilökunnan ammattitaitoa ennakkoon sovitusti (tuottaja, teknikko, tiedottaja).

Vastavuoroisesti Routa Company toivoo työryhmiltä ehdotuksia ja halukkuutta avoimeen kontaktiin paikallisen yhteisön kanssa. Tavat voivat olla moninaiset – work-in-process -esitys, avoimet harjoitukset, demo torilla, työpajoja, Facebook-videoita tai periaatteessa ihan mitä tahansa. Toivomme löytävämme jokaiselle työryhmälle mielekkään ja myös työskentelyä tukevan tavan luoda yhteys paikallisiin ihmisiin. Huolehdimme myös siitä, että yhteisöllinen työskentely ei muodostu rasitteeksi.

Hakemukset lähetetään 2.6.2017 mennessä osoitteeseen: miia(at)routacompany.fi.

Päätöksen valittavista teoksista tekee Roudan taiteellinen johtaja. Tarvittaessa hakijoiden kanssa käydään tarkentavia keskusteluja teosideoiden sisällöistä.

Liitä hakemukseen:
–  Kuvaus residenssin aikana harjoiteltavasta työstä ja sen residenssiajan tavoitteista.
Residenssiä voi hakea taiteelliseen työskentelyyn myös ilman tiedossa olevaa projektia, esim. Ideoiden tutkimiseksi tai taiteen parissa oleskelemiseksi.
–  Tila- ja aikatarpeet harjoittelun aikana sekä mahdolliset residenssijärjstelyjen erityistoiveet.
–  Idea työskentelyn yhteisöllisestä avaamisesta (Arvostamme hyviä ideoita, mutta tämä ei ole myöskään välttämätön – riittää myös maininta siitä, että haluaa suunnitella toiminnan yhdessä Roudan tiimin kanssa).

Lisätietoja:

Miia Kauppinen (tuottaja): miia(at)routacompany.fi, +358 44 353 2008
Saku Koistinen (taiteellinen johtaja): saku.koistinen(at)gmail.com, +358 44 323 1588

http://www.routacompany.fi