RUUMIILLINEN AJATTELU JA LUOVA LUKEMINEN -seminaari ja työpajaviikonloppu 25.-26.9. (Helsinki/online)

ILMOITTAJA: TARU KOSKI
8.9.2021

RUUMIILLINEN AJATTELU JA LUOVA LUKEMINEN -työpajaviikonloppu on Toisinajattelijat-työryhmän järjestämä avoin kurssi tanssin esittävän taiteen ammattilaisille. Viikonlopun aikana uppoudumme yhdessä pohtimaan, miten taiteellinen ruumiillinen ajattelu artikuloituu ja tulee jaettavaksi. Työapajassa tarkastellaan havaitsemisen ruumiillista materiaalisuutta esiintyvän taiteilijan erityisasiantuntijuutena.

Keskusteluja, luentoja ja harjoittamista sisältävän viikonlopun vetäjinä on kaksi taiteilija-ajattelijaa: Chrysa Parkinson ja Simo Kellokumpu.

Lauantaina 25.9. Chrysan työpajapäivässä käsitellään erityisesti tanssijan työtä “luettavaksi tekemisenä”. Työpaja koostuu luennosta sekä sitä seuraavasta harjoiteosuudesta.

Sunnuntaina 26.9. Simo Kellokummun työpajassa tutustutaan Kellokummun kehittelemään ”koreolukeminen” -nimiseen koreografisen harjoittamisen menetelmään.

La 25.9. Klo 11:00-15:00, sali C4, Kaapelitehdas
Su 26.9. Klo 13:00-16:00, sali B2, Kaapelitehdas

Kurssi on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille. Kurssin ja keskustelujen kieli on englanti.

Kurssi on ilmainen, mutta edellyttää sitovan ilmoittautumisen. Osallistujamäärä on rajallinen. (10 paikkaa livenä ja 10 paikkaa zoomin kautta etänä)

Lisätietoa ja ilmoittautuminen, sekä englanninkielinen kurssi-info löytyy täältä.