S creatives Festival luovien alojen kaupunkifestivaali Savonlinnassa kesäkuussa: Avoin haku auki 29.4. asti

ILMOITTAJA: S CREATIVES FESTIVAL
25.4.2022

Luovien alojen kaupunkifestivaali S creatives Festival törmäyttää yhteen monipuolisesti luovan alan osaamista, kuten muotoilua, kuvataidetta, tanssia, musiikkia ja esittävää taidetta kaikkien koettavaksi ja nähtäväksi. Tapahtumalla etsitään uusia yhteistyökumppanuuksia ja raikkaita toteutustapoja luoville aloille.

S creatives Festival järjestetään seuraavan kerran 16.-19.6.2022.

Etsimme erilaisia esityksellisiä ohjelmakohtia toteutettavaksi festivaalin tapahtumapaikoissa ulko- sekä sisätiloissa Savonlinnan keskusta-alueella. Taidesisältöjen toteuttamiseen ja palkkioihin on rajattu budjetti, jonka puitteissa lopulliset valinnat tehdään. Hakulomakkeelta löytyy tarkemmat kysymykset koskien ohjelmaehdotusta, päivä- ja paikkatoiveita sekä palkkiotoivetta.

Hae mukaan täällä: www.screatives.fi/festivaali2022

Haku on auki pe 29.4. klo 23.59 saakka. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin pe 13.5.2022 mennessä. Kaikki valitut ohjelmasisällöt ovat mukana ohjelmakartalla ja tapahtuman markkinoinnissa.

Vastaamme mielellämme avoimeen hakuun ja muihin kysymyksiin festivaaliin liittyen os. s.creatives.festival@gmail.com  / puh. 044 242 4881, tuottaja Sonja Elonen.

www.screatives.fi/festivaali2022
www.facebook.com/s.creatives.festival
www.instagram.com/screatives