Saaren kartanon taiteilijaresidenssin avoin haku vuodelle 2022 – hakuaika 31.3. asti

ILMOITTAJA: SAAREN KARTANO
2.3.2021

Saaren kartanon taiteilijaresidenssin vuoden 2022 residenssipaikkojen hakuaika alkaa 1.3. ja päättyy 31.3. klo 16.00 (EEST).

Hakeminen

Residenssipaikkaa haetaan aina hakua seuraavalle vuodelle. Yksilöille tarkoitetut kahden kuukauden mittaiset työskentelyjaksot ovat tammi–helmikuu 2022, maalis–huhtikuu 2022, syys–lokakuu 2022 sekä marras–joulukuu 2022. Kesällä toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin residenssin kaikki tilat on varattu taiteilijaryhmien 2–4 viikon työskentelyjaksoihin.

Taiteilijaresidenssiin haetaan Koneen Säätiön apurahojen verkkopalvelussa. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla tai muilla tavoin verkkopalvelun ulkopuolella. Luethan hakuohjeemme huolellisesti ennen hakemuksesi laatimista.

Kuka voi hakea?

Saaren kartano on kansainvälinen residenssi, jonne voi hakea yksittäiset eri alojen suomalaiset ja ulkomaiset ammattitaiteilijat, kirjailijat, kääntäjät, kuraattorit, kriitikot ja taiteilijaryhmät (työryhmä tai y-tunnuksellinen yhteisö, ryhmän jäseniä tulee olla vähintään kolme) ennalta esitetyn työsuunnitelman toteuttamiseen Saaren kartanossa. Työparien tulee hakea yksilöresidenssiä yhteisellä hakemuksella.

Residenssipaikkaa voi hakea taiteelliseen työskentelyyn. Etusijalla ovat monialaiset, uudet tai valtavirran ulkopuoliset taiteenalat ja aiheet. Kansainvälisen taiteilijaresidenssin yhteisenä kielenä on englanti.

Hakuohjeet

Tarkemmat ohjeet löydät verkkosivuiltamme.

Hakijan tulee täyttää sähköinen hakulomake apurahojen verkkopalvelussa. Hakemuksen liitteenä olevien työsuunnitelman, ansioluettelon(-luetteloiden), portfolion ja todistusten pohjalta arvioidaan hakijan kykyä toteuttaa esittämänsä hanke menestyksekkäästi.

Hakuohjeet ja valintaperusteet ›

Saaren kartanon residenssi ›

Hakutiedote englanniksi ›

LISÄTIETOJA:

Residenssihaku ja Saaren kartanon residenssin toiminta:
Residenssikoordinaattori Pirre Naukkarinen
pirre.naukkarinen@koneensaatio.fi, puh. 044 031 4201

Taiteellinen työskentely Saaren kartanon residenssissä ja lehdistön tiedustelut:
Toiminnanjohtaja Leena Kela
leena.kela@koneensaatio.fi, puh. 040 732 3628

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Information about international open calls, auditions etc:
dancingopportunities.com

Kansainvälisiä avoimia hakuja, tanssialan työpaikkoja ja koetansseja:
dancingopportunities.com