Saku Mäkelä & Riia Kivimäki: Akrobatiaa & Paritekniikkaa Turussa

ILMOITTAJA: LAURA ALHO / DANSART.SIHTEERI@GMAIL.COM
14.1.2019

DANSART JÄRJESTÄÄ VUODEN 2019 ALKUUN UPEAN & AINUTLAATUISEN KURSSIN, SAKU MÄKELÄN & RIIA KIVIMÄEN JOHDOLLA. Kurssi sisältää akrobatian perusteita, tanssillisia temppuja sekä luovia nostoja ja pariliikkeitä omaperäisellä liikekielellä höystettynä. Kurssilla opimme myös yhdistelemään tätä kaikkea. Tunneilla käytetään kehoa kokonaisvaltaisesti ja luvassa on fyysistä räiskettä joka sopii kaiken tasoisille tekijöille. Voit tulla mukaan parin kanssa tai ilman!

AIKATAULU:
To 24.1. klo. 10–12
Pe 25.1. klo. 10–12

PAIKKA: CIRCUS LOUNGE, Lonttistentie 12, 20100 Turku

HINNAT:
2 päivää/ 40 €,
1 päivä/ 22€ (Dansartin jäsen. Huom! Helsinki Tanssille Ry ja Tampereen Treenit Ry:n jsenet pääsevät myös kurssille jäsenhintaan! )

55€/28€ (ei jäsen)

ILMOTTAUDU 17.1. mennessä sihteerille: dansart.sihteeri@gmail.com Linkki traileriin:

https://youtu.be/oZr9o6pAcls

Saku Mäkelä
on ammattitanssija ja sirkusakrobaatti, joka on valmistunut Tukholman Danshögskolanin nykysirkuslinjalta. Hän pystyy esiintyjänä mukautumaan roolista toiseen tehden musikaaleja, teatteria, tanssia, sirkusproduktioita ja vaikka mitä.
Viimeaikaiset työt hän on tehnyt Matchbox Companyn, Race horse companyn ja Myllyteatterin kanssa. Tällä hetkellä Saku työskentelee Turun Kaupunginteatterissa Varissuo- musikaalin parissa, tekeeSivuhenkilöt- työryhmän uutta esitystä ja Agit Cirkille KUU-nimistä uutta esitystä sekä RISA nimistä duettoa Riia Kivimäen kanssa. Kaiken vapaa-ajan hän käyttää ruoanlaittoon ja syömiseen.

Riia Kivimäki
On Tampereen konservatorion jazz-tanssilinjalta valmistunut tanssija/koreografi joka sittemmin on syventänyt opintojaan Eurooppalaisen nykytanssin kentällä. Hän on esiintynyt mm Ultima vez ryhmän pitkäaikaisen tanssijan Elena Fokinan teoksessa sekä tehnyt töitä CobosMica Companyssa Espanjassa. Riia työskentelee monipuolisesti tanssin kentällä ja on esiintynyt useissa musikaaleissa mm. TampereenTyöväenTeatterissa ja SvenskaTeaternissa. Viimeisimpiä töitään ovat tanssia ja akrobatiaa saumattomasti yhdistävä RISA-duetto Saku Mäkelän kanssa, Starsquad DinnerShow teatteri Forumissa sekä Matchbox companyn poikkitaiteellinen teos Prinssi Rei. Riian Koreografioita on lisäksi nähty mm Hämeenlinnan kaupungin teatterin lavalla, erilaisissa showtuotannoissa sekä joukkuevoimistelu-areenoilla. Esiintyjänä hän taipuu rooliin jos toiseen, ihan kirjaimellisesti.

************
HUOM! Sitova ennakkoilmoittautuminen tiiviskursseille, kurssit järjestetään vähintään 6 osallistujalle. Kurssi- ja treenimaksut maksetaan etukäteen – ota kuitti mukaan tunnille tai toimita ennen ensimmäistä maksamaasi tuntia sihteerille.
Tilinumero: Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94.
MUISTA käyttää kaikissa maksuissasi viitenumeroa: 1232.