Särön Oder-residenssin jaksot 2021 haettavissa

ILMOITTAJA: SÄRÖ
24.3.2020

Jos juuri nyt elämmekin hankalia aikoja, on Särössä katse kuitenkin jo vuodessa 2021.

Käypä katsomassa Särön Oder-residenssin vuoden 2021 vapaat jaksot. Jatkuva haku. Tervetuloa!

Käsittelemme hakemukset nopeasti. Voit liittää päätöksen mahdolliseen SKR-apurahahakemukseen (ks. alla).

Kerro hakemuksessa, jos residenssin sijainnista (Saksan ja Puolan rajalla / lähellä Berliiniä / Brandenburgissa) on työsuunnitelmallesi erityisesti hyötyä. Kerro myös, jos olet kiinnostunut mahdollisuuksista verkostoitua.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteys: saro.residenssi@gmail.com tai Mark Mallon 041 535 6065.

•  TYÖRAUHAA JA INSPIRAATIOTA

Särön Oder-residenssi ja Frankfurt ympäristöineen tarjoavat työrauhaa ja inspiraatiota kirjoittamiseen ja muuhun taiteelliseen tai tieteelliseen työskentelyyn. Kuvataiteilijoille on tarjolla edullista työtilaa samasta korttelista.

Frankfurt an der Oder sijaitsee itäisessä Saksassa Puolan rajalla. Berliiniin on vain tunnin junamatka, junia kulkee puolen tunnin välein. Voit pitää helposti Berliini-päivän. Puolan puolelle Slubicen kaupunkiin on 15 min kävelymatka Oder-joen sillan yli. Siellä on mm. erinomaisia, edullisia ravintoloita. Asuintalo, jossa residenssi sijaitsee, on osa vanhaa kunnioituksella kunnostettua huonekalutehdasmiljöötä. Tehdas aloitti toimintansa v. 1895. Samassa korttelissa residenssin kanssa on mm. vireä kulttuuritehdas, teatteri, taiteilijoiden työtiloja, konserttisali.

Vielä ehdit hakea Kulttuurirahaston liikkuvuusapurahaa

Hae Suomen Kulttuurirahaston liikkuvuusapurahaa. Sitä voivat hakea taiteilijat kaikilta taiteen aloilta kansainväliseen työskentelyyn, myös taidekriitikot. Apuraha on 2 000–10 000 €.

Voit hyvin hakea apurahaa, vaikka matkasi ajankohta onkin vasta vuoden päässä.

SKR:n liikkuvuusapurahan hakuaika päättyy TI 31.3.2020.