Seminaari 24.4. Helsingissä: Hallituksen valta, vastuu ja monet roolit yhdistysmuotoisissa teattereissa ja ryhmissä

ILMOITTAJA: TEATTERIKESKUS
9.4.2019

Teatterikeskus järjestään seminaarin ”Hallituksen valta, vastuu ja monet roolit yhdistysmuotoisissa teattereissa ja esittävän taiteen ryhmissä” keskiviikkona 24.4.2019 klo 9.30-15 Teatterimuseossa Helsingissä.

Teatterikeskuksen seminaaripäivässä käsitellään hallitusten tehtäviä ja erilaisia rooleja esittävän taiteen kentän ryhmissä ja yhdistysmuotoisissa teattereissa.

Seminaari on tarkoitettu ensisijaisesti Teatterikeskuksen jäsenteattereiden johtajille, tuottajille ja hallitusten jäsenille, mutta on avoin myös muille osallistujille.

Seminaariohjelma

Keskiviikkona 24.4.2019 klo 9.30-15.00 Teatterimuseossa (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki)

9:30 Aamukahvi
10:00 Päivän avaus ja tervetuloa. Kaisa Paavolainen
10:15 Hallitusten rooli ja tehtävät lainsäädännön näkökulmasta. Tommi Saarikivi, Suomen Teatteri ry
11:15 Draama näyttämöllä, ryhti hallituksessa – havaintoja toimivasta hallitustyöskentelystä. Jenni Saario, Teatteri Vanha Juko
12:00 Lounas (omakustanteinen)
13:00 Paneelikeskustelu: Hallituksen valta, vastuu ja monet roolit. Millaisia rooleja hallituksilla on ryhmissä? Miten hallitus voi parhaiten tukea ryhmän kehittymistä? Millainen on hallitus työnantajana? Mikä on puheenjohtajan rooli? Millaisia haasteita hallitustyöskentelyssä on? Miten kehittää toimivia työtapoja?

Keskustelemassa: Nea Leo (Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry), Maria Oiva (Todellisuuden Tutkimuskeskus), Jenni Saario (Teatteri Vanha Juko) ja Tuomo Rämö (Teatteri Jurkka)

Paneelin vetäjänä Kaisa Paavolainen

15:00 Päivä päättyy

Osallistumismaksu: Teatterikeskuksen jäsenille 25 € / henkilö, muille 45 € / henkilö (sis. aamukahvin)

Ilmoittautumiset ma 15.4. mennessä: https://goo.gl/forms/cmz3Vbh1AZD39zGi2

tai sähköpostitse osoitteeseen info@teatterikeskus.fi

http://teatterikeskus.fi/blog/10-seminaarit-ja-tapahtumat/76-hallituksen-valta-vastuu-ja-monet-roolit-yhdistysmuotoisissa-teattereissa-ja-esittaevaen-taiteen-ryhmissae