Sisä-Suomen tanssin aluekeskus aluekeskuspalkka vuodelle 2018 haettavana

ILMOITTAJA: SISÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
5.9.2017

SISÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS / PIRKANMAA ALUEKESKUSPALKKA VUODELLE 2018 HAETTAVANA

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa julistaa haettavaksi aluekeskuspalkan vuodelle 2018. Aluekeskuspalkan hakuaika on 4.9.-29.9.2017.

Aluekeskuspalkkaa myönnetään ensisijaisesti pirkanmaalaisille vapaan kentän tanssitaiteilijoille taiteelliseen työskentelyyn. Aluekeskuspalkkaa voidaan myöntää myös alueen ulkopuolisille tanssitaiteilijoille, jos taiteellinen työskentely tapahtuu Pirkanmaalla. Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn kehittymistä.

Aluekeskuspalkkaa voi saada 1-3 kk ajaksi ja kyseessä on aina henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. Aluekeskuspalkan suuruus on 2 400 €/kk. Aluekeskuspalkkaa haettaessa omarahoitusosuus lasketaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä.

Aluekeskuspalkkahakemukset liitteineen toimitetaan määräpäivään 29.9.2017 klo 15.45 mennessä sähköisellä lomakkeella. Hakemusta ja liitteitä ei oteta postitse vastaan vaan kaikki materiaali lähetetään sähköisessä muodossa.

Hakuohjeet ja -lomakkeet: http://www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/aluekeskuspalkka/

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Piia Kulin p. 050 552 1138 / piia.kulin@sisasuomentanssi.fi

 

Päätökset aluekeskuspalkasta tehdään lokakuun 2017 aikana.