Skidit Festarit hakee esityksiä ohjelmistoonsa

ILMOITTAJA: AINO HEIKKINEN
14.11.2017

Uudistuva Skidit Festarit lastenfestivaali tulee olemaan taiteen ammattilaisten performansseja ja työpajoja, kokeellisia projekteja, ilmiöitä, esityksiä ja ihmetystä. Skidit Festarit on yhden päivän pituinen korkeatasoinen lasten kulttuuritapahtuma, joka toteutetaan Skidit ry:n järjestämänä ja täysin uudistuneena yhdeksättä kertaa.

Skidit Festarit saa käyttöönsä museoviraston suojeleman Elannon vanhan korttelin sisäpihan, joka sijaitsee Kaikukadulla Helsingin Kalliossa. Tapahtumatiloina toimivat lisäksi korttelissa sijaitsevat ravintolat Kuudes Linja, Kaiku, Stidilä ja Siltanen. Näissä sisätiloissa on valmiina äänentoisto ja valaistus. Osassa myös esiintymislava.

Skidit Festareiden kävijämäärä on noin 3000. Tapahtuma muodostuu musiikki-, teatteri-, sirkus- ja performanssiesityksistä, sekä työpajoista. Kirjallisuus on ollut edustettuna vahvemmin pari viimeistä vuotta.

Skidit järjestää tapahtumia myös talvisaikaan, kuten Skidit Diskoja sekä Skidit Risteilyjä. Nyt Skideiltä on tulossa uusi juttu, Skidilän joulu! Jouluinen  pop up-tapahtuma tulee Kallioon vanhaan tulitikkutehtaaseen (Hämeentie 13) ja sieltä löytyy leikkipaikka, kahvila, pikku joulukauppa, esityksiä, työpajoja, hengailua.  Tila on auki 10.-14.12. klo 10-20.

Kehitämme jatkuvasti uusia tapahtumia ja projekteja, joihin etsimme tasokkaita esityksiä taiteen eri aloilta. Jos mielenkiintosi heräsi ja mielessäsi on laadukas lapsiperheille sopiva esitys – ota rohkeasti yhteyttä!

Skidit Festarit
info@skiditfestarit.fi
http://www.skiditfestarit.fi/
https://www.facebook.com/SkiditFestarit
https://instagram.com/skiditfestarit/