Sopisiko esityksesi koulukiertueelle? LIVE-hankkeen esityshaku on nyt auki. Deadline 20.8.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
3.8.2021

Live logo

LIVE-hanke etsii esittävien taiteiden esityksiä koulukiertueille!

Mukaan voivat hakea esitykset, jotka soveltuvat kouluikäisille ja mukautuvat kiertäviksi koulujen vaihteleviin tiloihin.

Esityshaku on nyt auki!

LIVE-hanke toteuttaa esittävien taiteiden kiertuetoimintaa kouluihin ympäri Suomen. Toiminta pohjautuu Konserttikeskuksen lähes 60-vuotiselle kokemukselle koulukonserttikiertueista, jota sovelletaan nyt myös muille esittäville taiteille. Hankkeeseen haetaan valmiita esityksiä, mutta mukaan valittavia teoksia myös työstetään koulukiertueelle sopivaksi versioiksi yhdessä hankkeen asiantuntijoiden kanssa.

Esitykset valitsee erikseen tehtävään nimetty esitystoimikunta, johon kuuluvat kulttuurituottaja Henna Keihäs, teatteriohjaaja Satu Linnapuomi, ohjaaja Arja Pettersson ja ohjaaja Eino Saari. Valinnat tehdään elo-syyskuun vaihteessa ja kiertueet toteutetaan vielä lukuvuoden 2021–2022 aikana.

Haku on auki 23.6.–20.8.2021. Lisätietoihin ja hakuehtoihin pääset tutustumaan osoitteesta www.konserttikeskus.fi/live.

Mikä LIVE-hanke?

LIVE-hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Teatterikeskuksen, Sirkuksen tiedotuskeskuksen, Tanssin tiedotuskeskuksen ja Konserttikeskuksen yhteishanke, jonka tavoitteena on edistää lapsille suunnatun esitystoiminnan saavutettavuutta. Lisäksi hankkeessa testataan esittävien taiteiden yhteistä koulukiertuemallia. Esitykset painotetaan alueille, joilla kulttuuritarjontaa on vähän. Hanketta hallinnoi Konserttikeskus.

Lisätietoja:

Noora Herranen, toiminnanjohtaja
Konserttikeskus
p. 050 4636 782
noora.herranen@konserttikeskus.fi
HUOM! ei paikalla heinäkuussa