Kinesteetikot ry:n kurssi 17.-19.8.2018: Rangan liike ja liikkuminen lattiatasossa

ILMOITTAJA: KINESTEETIKOT RY
8.8.2018

Kinesteetikot ry:n syksyn 2018 kurssi: RANGAN LIIKE JA LIIKKUMINEN LATTIATASOSSA

Tervetuloa Kinesteetikot ry:n syksyn 2018 kurssille, jossa teemana rangan liike sekä liikkuminen lattiatasossa! Ohjaajana liikunta-alan moniosaajana ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjänä Jukka Rajala. Kurssi on suunnattu esittävien taiteiden ammattilaisille, opiskelijoille sekä liikkeestä kiinnostuneille ihmisille. Jukka Rajala on tullut monille tutuksi muun muassa hänen suosituista Käsilläseisonta -kursseista.

HUOM!!! Kaide Bärlundin loukkaantumisen johdosta kurssin ohjaaja on vaihtunut. Muutoksesta huolimatta kurssin teema säilyy samana. Harjoitteet ja lähestymistavat ovat kuitenkin jokaisella ohjaajalla omansa. Lauantain ja sunnuntain aikatauluihin tulee myös pieniä muutoksia ( Kts. aikataulu alla)

SISÄLTÖ

Kurssin aikana tutustutaan monipuoliseen liikkeeseen eri tasoissa ja pyritään löytämään optimaalinen tapa hallita kehoa liikkeessä ja paikoillaan. Kyky rentoutua ja kyky tuottaa voimaa haluttuun suuntaan vaatii koordinaatiota, liikkuvuutta ja voimaa. Opit tärkeitä yksityiskohtia lavan hallinnasta eri liikesuuntiin, selkärangan liikkeestä, lonkan ja alaraajojen toimintakyvystä, liikkuvuuden ja voiman kehittämisestä, sekä stabiliteetin ja mobiliteetin rooleista eri liikemalleissa. Kurssilla käydään läpi myös taitoelementtejä joita yhdistetään lattialla, eri tasoissa tehtäviin liikeyhdistelmiin ja pohditaan virheiden merkitystä uuden oppimisessa.

Työkaluina kurssilla hyödynnetään oman kehon lisäksi, lattiaa, puukeppejä ja parityöskentelyä eri muodoissa, joiden avulla opit hahmottamaan mistä ja miten liikettä tuotetaan siten, että se on turvallista ja tehokasta, sisäinen ja ulkoinen ympäristö huomioiden.

Ohjaaja JUKKA RAJALA

Rajala on tullut monille suomalaisille tutuksi liikunta-alan moniosaajana ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjänä, jonka tiimoilta hän kirjoitti ensimmäisen suomalaisen kirjan(Movement-kehonpainoharjoittelu) vuonna 2015. Jukka valistaa monipuolisen liikkeen puolesta ja onkin erittäin suosittu aiheesta luennoitsija ja kouluttaja.

Monipuolisen taustan, intohimoisen tutkimisen ja intensiivisen itsensä kehittämisen kautta moni mahdottomaltakin tuntunut haaste on muuttunut hallitavaksi taidoksi ja tätä tietoutta hydynnetään myös hänen oppilaiden valmentamisessa. Yksi näistä taidoista on käsilläseisonta joka on suuressa roolissa myös Movement Centerin valmennuksessa. Hänen toinen kirja, joka julkaistaan keväällä 2017 käsittelee muun muassa käsilläseisontataidon oppimista.

Jukan vahvuus opettajana on rakentaa oikeanlaisia tapoja, jotka tukevat oppimista ja kyky pilkkoa asiat ymmärrettävään, sekä riittävän helposti omaksuttavaan muotoon. Pienistä palasista rakennettuna oppiminen on mielekästä ja samalla keho vahvistuu tasaisesti.

http://movementcenter.fi/jukka-rajala/
http://movement.fi/oma-tarinani/

PAIKKA ja AIKA

Kulttuurikeskus Sähinä, Lauttasaari ( Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki )

PE 17.8 klo 18-21
LA 18.8 klo 10-17
SU 19.8 klo 17.30-20.30

Kurssihinta jäsenille / ei-jäsenille: 145€ / 165€

Jäsenmaksu 2018 : 25€

Jäsenyys oikeuttaa kahdeksaan lisätreenikertaan syksyn 2018 aikana
(alustava aikataulu – muutokset mahdollisia):
26.8 , 2.9 , 9.9. , 16.9. , 4.11. , 11.11 , 2.12 , 16.12
Klo: 12-14

MAKSU:

https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/section/kurssit-workshops/

Lisätietoja: info@kinesteetikot.fi