#StopHatredNow 16.5.–21.5.

ILMOITTAJA: URBANAPA
11.5.2022

Interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta #StopHatredNow järjestetään 16.5.–21.5.2022. Tänä vuonna uutta diskurssia luovan tapahtuman teemana on Practising Coexistence – Rinnakkaiselon harjoittelua.

Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista.

Tämän vuoden #StopHatredNow-tapahtuma pyrkii löytämään tapoja tulla yhteen ja aktiivisesti opetella antirasistista, feminististä ja moninaista rinnakkaiseloa. Kuinka jatkaa työskentelyä kohti yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta kriisien keskellä? Millä tavoin kriisit voisivat edistää luutuneiden asetelmien uudelleen neuvottelua? Tapahtuman tavoitteena on voimaannuttaminen, jotta kriisienkin keskellä jaksaisimme aktiivisesti unelmoida ja harjoittaa rinnakkaiseloa.

Vuoden 2022 ohjelma tarjoaa maksuttomia luentoja, keynote-puheita, keskusteluja, työpajoja ja taiteellisia tuloksia.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton. Se pidetään pääsääntöisesti englanniksi, mutta myös muita kieliä kuten suomea käytetään. Käytetty kieli on merkitty ohjelmaan jokaisen tilaisuuden kohdalle. Osa ohjelmasta tekstitulkataan.

Ohjelman voi nähdä kokonaisuudessaan täällä: https://www.stophatrednow.fi/