Muistutus: Sukset ristiin susirajalla – monitaiteellinen tanssileiri Nurmeksessa 9.-14.7.2018

ILMOITTAJA: SUKSET RISTIIN SUSIRAJALLA
3.5.2018

Tanssin, ruumiillisen taiteen ja ystävätaiteenlajien leiri Sukset Ristiin Susirajalla – järjestetään jälleen entistä ehompana Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa 9.-14.7.2018.

Leiri on vakiintunut yhdeksi valtakunnallisesti merkittävimmästä ja omalaatuisimmasta tanssitaidetta ja sen ystävyystaiteenlajeja opettavista leireistä. Se on samalla kulttuurihistoriallisesti merkittävä hanke, sillä se on tunnelmaltaan sydämellisenä ja kaikkia kannustavana workshopina ilahduttanut useita sukupolvia jo 26 vuoden ajan.

Leiri on suunnattu kaikenikäisille sekä ammattitaiteilijoille ja opiskelijoille että eri konteksteista tuleville taide-entustiasteille.
Leirin painotus on improvisaatiossa, jotta opiskelijan oma ajattelu ja taiteellisuus pääsee vahvistumaan. Lisäksi kursseilla ehdotettavat sisällöt ja praktiikat kulkevat käsikkäin erilaisten ihanien feminististen diskurssien kanssa.

”Näen joka vuosi leirillä läheltä mitä hyvää tapahtuu ihmiselle, joka löytää itsensä taiteen keskeltä, ylittää itseään kokonaisvaltaisella tavalla, samalla saa tukea sille kuka hän ihmisenä on, tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja saa heidän kanssaan opiskella taidetta yhdessä,” leirin taiteellinen johtaja tanssitaiteilija Elina Pirinen Pirinen kertoo.

Leirillä tänä vuonna kursseja tarjoavat omien alojensa huiput koreografi-tanssija Elina Pirinen (uusperformatiivinen nykytanssi ja improvisaatio), koreografi-tanssija-lehtori Samuli Nordberg (Osallistujien tekijyys, häiriöt esitystapahtumassa), koreografi-tanssija Sonya Lindfors (urbaani tanssi), kirjoittaja-dramaturgi Heidi Väätänen (kirjoittaminen) sekä uutuutena upea kuvataidekurssi taiteilija Jouko Korkeasaari johdolla.

Leirin kaikkine kokemuksineen saa itselleen hintaan 300e, joka sisältää kurssit, koulumajoituksen sekä vegaanisen ruokailun.
Ilmoittautuminentapahtuu alla olevasta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchVTt781A0Xg36aFPaaKnzuikzikEPAKM_K8mZQ3lWKiqlPQ/viewform

Tuliko kysyttävää? Kysy pois! Leirin toiminnanjohtaja Moona Nevalainen vastaa kaikkiin asiallisiin ja myös asiattomiin kysymyksiin suksetristiinsusirajalla@gmail.com sähköpostiosoitteessa.

Leirin nettisivut löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/suksetristiinsusirajalla/

https://www.facebook.com/events/774024949454601/?active_tab=about

Tervetuloa koivujen ja ruumiillisen taiteen kesäkaupunkiin!