Sun Tanssistudio Porissa hakee tanssinopettajaa – hae 10.5. mennessä

ILMOITTAJA: KAISA STRANDMAN, SUN TANSSISTUDIO
3.5.2021

Sun Tanssistudio hakee päätoimista tanssinopettajaa kaudelle 2021-2022. Mahdollisuus myös tuntitöihin yhtenä tai useampana iltana viikossa. 

Sun Tanssistudio on pienehkö tanssikoulu Porissa, missä kaikki 322 oppilasta tunnetaan nimeltä. Olemme tunnettuja energisestä meiningistä ja kannustavasta ilmapiiristä. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostuneessa ja aurinkoisessa työyhteisössä, motivoituneiden ja ihanien oppilaiden kanssa, uusissa, avarissa ja näteissä tiloissa Porin keskustassa. Työ on monipuolista ja luovaa. Tanssinopettajalla on vapaus toteuttaa itseään sekä mahdollisuus kehittyä niin opettajana, kasvattajana kuin koreografinakin.  

Toivomme hakijalta tanssinopettajan koulutusta TAI vuosien kokemusta alalta, useamman tyylilajin hallintaa ja halua sekä kykyä opettaa eri ikäisiä ja tasoisia tanssijoita. Lisäksi arvostamme persoonallista tyyliä ja paloa koreografiseen työhön. Kaikki  tanssinopettajamme osallistuvat näytösten suunnitteluun ja mahdollisuus on myös kisa-koreografioiden tekemiseen.

Toivottavasti innostuit ja lähetät vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian (10.5.2021 mennessä) osoitteeseen kaisa@suntanssi.fi 

Työ alkaa: 9.8.2021.

Palkkaus: Tanssinopettajan TES :n mukaan.

Lisätietoja: Kaisa Strandman, 050 5431134 (arkisin klo: 10-14)

Lue lisää: https://suntanssi.fi