Taide-lehti hakee uusia kirjoittajia

ILMOITTAJA: TAIDE-LEHTI
9.9.2020

Naapurialan lehti eli 60-vuotias Taide-lehti kaipaa uusia kirjoittaja – nuoria, vanhoja tai keski-ikäisiä, jotka haluavat uudistaa taidekirjoittamista tai sitten kirjoittaa perinteisemmällä tavalla näkemyksellisesti.

Nykytanssi, esitystaide, performanssi, installaatiotaide, kuvataide sivuavat toisiaan ja limittyvät aikalaistaiteessa niin vahvasti, että uusia kirjoittajia etsiessään Taide-lehti halusi ulottaa hakunsa myös tanssikentällä toimiviin henkilöihin.

Kirjoita taidekritiikki, katsaus taiteen nykytilaan tai johonkin tiettyyn teemaan, perusteltu mielipide, kolumni, pohdinta, muistikuva tai taideteksti. Kirjoita tavalla, joka houkuttaa niin kuvataiteen seuraajat kuin ammattilaisetkin lukemaan. Voit ehdottaa juttuaihetta tai tarjota valmista, aikaisemmin julkaisematonta tekstiä.

Lähetä juttusi tai juttuehdotuksesi sekä mahdollisia kirjoitusnäytteitäsi 30.9.2020 mennessä lehden päätoimittajalle osoitteeseen pessi.rautio@artists.fi. Keskustellaan niistä yhdessä.

Ensimmäisten, syyskuun loppuun mennessä tulleiden ja mukaan valittujen juttujen ja ehdotusten on tarkoitus ilmestyä jo syksyn suuressa juhlanumerossa marraskuussa. Julkaistavista teksteistä maksetaan palkkio.