Taide osana organisaatioita -verkoston syksyn tapahtumia

ILMOITTAJA: TAITEEN EDISTÄMISKESKUS
23.8.2018

Taide osana organisaatioita -verkostotapahtuma #3, pe 7.9. klo 12-17 (Hakaniemi, Helsinki)
https://www.facebook.com/events/2167519923493362/

Tervetuloa mukaan verkostotapahtumaan, jossa taiteen ja organisaatioiden vuorovaikutuksesta kiinnostuneet taiteilijat, kehittäjät ja muut toimijat tapaavat. Tavoitteena on kollegiaalinen tiedonvaihto ja yhteinen ymmärryksen lisääminen taiteesta ja luovuudesta organisaatioiden kehittämisen viitekehyksessä. Päivä koostuu alustavista puheenvuoroista, keskusteluista ja Learning Cafe osiosta.

Tapahtumassa kaksi kiinnostavaa alustusta keskustelulle, Vesa Auvinen, Luovuus- ja tulevaisuusjohtaja ja strateginen uudistaja, Dazzle Oy: Tulevaisuuden ihminen, kone ja organisaatiot – Mihin taidetta tarvitaan? Kimmo Huhtimo, toimitusjohtaja Artsense Oy: Miten vahvistaa asiakkaan edellytyksiä hyödyntää taidelähtöisiä menetelmiä osana organisaation kehittämistä?

Tapahtumapaikkana KokoTeatteri, Hämeentie 3. Ilmoittautumiset 5.9. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C313CCCB9E3C82AC

***

Taide osana organisaatioita -työpaja#1: Myynti, pe 14.9. klo 13-16 (Ruoholahti, Helsinki)
https://www.facebook.com/events/1893004497459542/

Onko sinulla tuote, mutta ei yhtään asiakasta? Miten myydä omia palveluita organisaatioille? Millainen on siirtymä tuotelähtöisestä myynnistä ratkaisumyyntiin? Miten myydä isompia kokonaisuuksia yksittäisten interventioiden sijaan? Miten tehdä taiteellinen osaaminen kiinnostavaksi, tarpeelliseksi ja saavutettavaksi?

Tässä työpajassa pohditaan suhtautumista myyntiin ja miten tehdä myynnistä mahdollista. Valmennus on toiminnallinen ja työpajatyyppinen, jossa hahmotetaan konkreettisia työkaluja. Työpaja on tarkoitettu taiteilijoille ja muille kulttuurialan ammattilaisille, jotka toimivat työelämän konteksteissa sekä kehittäjille ja konsulteille, jotka haluavat edistää taiteellisen osaamisen toteutumista työelämän organisaatioissa.

Osallistujille maksuttoman työpajan ohjaa taiteilija, valmentaja Katriina Haikala. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tapahtumapaikkana Dylan Milk, Ruoholahdenkatu 5.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/3849604761FCC995

***

LIFT – New Dimensions of Media, Arts & Culture, 17.-18.10.2018 (Kaapelitehdas, Helsinki)
https://www.lifthelsinki.fi/

LIFT on uudenlainen luovien alojen ammattilaistapahtuma, yhteenliittymä vanhasta Digital Summit ja SULA (Sustainability & Love for Arts) tapahtumista. Tavoitteena on luoda jokavuotinen kokoontumisajo, joka luo näköaloja median, taiteen ja kulttuurin merkitykseen ja uusiin mahdollisuuksiin. Tapahtuman päätuottajina ovat YLE ja Kaapelitehdas, yhteistyössä mukana mm. Helsingin Kaupunki, AVEK, Agma, TAKU ja Taiteen edistämiskeskus. Kansainvälinen tapahtuma sisältää kiinnostavia keynote-puheenvuoroja, taidetta, käytännönläheisiä työpajoja, pitchaus-kilpailun, mini-expon jne…

TOO-verkostolle on luvassa paljon kiinnostavia sisältöjä, mm. valokuvataiteilija Nanna Hänninen kertoo keynote-puheenvuorossaan työstä taiteen ja liike-elämän risteyksessä, Hanna Brotheruksen työpaja käsittelee rajat ylittävän yhteistyön mahdollistumista, Maria Huhmarniemen puheenvuoro valottaa taiteen ja kestävän kehityksen näköaloja, Tuija Seipell jakaa ymmärrystään asiakaskokemuksen kehittämisestä, TILLT ja ArtBizz organisaatioiden työpajassa pohditaan taiteilijan asiantuntijuuden välittymistä pohjoismaisesta näkökulmasta – vain muutamia sisältöjä mainitakseni.

Tule siis mukaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi, pidä puheenvuoro LIFT Open lavalla tai tule osallistumaan lyhyesti tai pitkästi – toivottavasti kohdataan LIFTissä!

Taide osana organisaatioita -verkosto on syntynyt Taide & työelämä -seminaarin jälkilöylyissä lokakuussa 2017. TOO on kaikille vapaa kohtaamisen paikka, jossa yhteisenä nimittäjänä on kiinnostus taiteen ja työelämän kehittämisen rajapintaan. Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi toimii verkoston koollekutsujana, toiminta on osa Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman toimintaa. Taide osana organisaatioita fb-ryhmä täällä https://www.facebook.com/groups/1978384149089505/