Taidetreenipankki hakee sisällöntuottajia – deadline 31.3.

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY JA TREENIT! RY
9.3.2021

TAIDETREENIPANKKI – yhteistyössä Turku Dansart ry & Tampereen TREenit! ry avoin opettajahaku

Taidetreenipankki tarjoaa laadukkaita, valtakunnallisesti saavutettavia opetusvideoita esittävän taiteen ammattilaisille. Nyt etsimme esittävän taiteen ammattilaisia tuottamaan Taidetreenipankin sisältöä – hae rohkeasti mukaan!

60 minuutin harjoitus – millaisia sisältöjä sinä tarjoaisit? Lähtökohtana voi olla tanssi, keho, ääni, liike, tila, aika… You name it! Toiveena on, että kokemuksellinen sisältö tukee ammattitaitoa ja/tai hyvinvointia. Omaperäinen ote ja persoonallinen tyyli sopivat tähän konseptiin loistavasti. Kenelle tuntisi olisi suunnattu? Mitä toiveita tai tarpeita se palvelisi? Oletko kiinnostunut tekemään yhden videon vai useampia?

Lähetä meille kuvaus tunnin sisällöstä sekä lyhyt esittely työhistoriastasi
31.3.2021 mennessä!
 Tässä linkki opettajahakulomakkeelle.

Videot kuvataan yhdistysten (Turku Dansart  ry ja TREenit! ry) tarjoamissa tiloissa Turussa Manillassa tai Tampereella Liikelaiturilla kevään 2021 aikana. Video valmistuu opettajan, ohjauksesta vastaavan hankekoordinaattorin sekä tekniikkavastaavan yhteistyönä.

Opettajan palkka on 200 e / video (sis. valmistelun ja kuvausajan). Huomaathan, että matka- ja asumiskustannuksia emme pysty korvaamaan.

Videot tulevat olemaan katsottavissa verkkoalustalla yhden kuukauden ajan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.