TAIDETREENIPANKKI – koko Suomen kattava treeni on täällä ja katsottavissa!

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
2.7.2021

TAIDETREENIPANKKI – koko Suomen kattava treeni

Treenaa kotona, mökillä, rannalla tai puistossa juuri kun sinulle itsellesi sopii laadukkaiden videoiden parissa.

Taidetreenipankki on suunnattu kaikille esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville. Taidetreenipankissa harjoittelu, työhyvinvointi ja ammattitaidon ylläpito on laadukasta, lähellä ja helposti saavutettavissa. Monipuolisesti eri sisältöjen parissa pääset kehittämään omaa ammattitaitoa ja kokeilemaan jotain täysin uutta! Tunnit ovat esittävän taiteen ammattilaisten tekemiä ja suunnittelemia sekä räätälöity juuri jäsenistömme ja muiden ammattilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Taidetreenipankki mahdollistaa harjoittelun myös loma-aikoina ja silloin, kun kontaktitunnille tuleminen ei muuten onnistu. Taidetreenipankki on järjestytty Turku Dansart ry ja Tampereen TREenit! Ry:n yhteistyönä.

Taidetreenipankkiin pääset: www.artonline.fi Sieltä valitse kohta Läntinen Tanssin aluekeskus. Videoita varten luo itsellesi käyttäjätunnus ja ostaminen tapahtuu ohjeiden mukaisesti.

Taidetreenipankin opettajat:

Jenna Teinilä (Kuperkeikan, päälläseisonnan ja jonglööraamisen ABC)

Hanna Kahrola (Staattisen liikkeen harjoituksia)

Taru Kallio (Kehonhuolto)

Emma Heinonen (Nykytanssi lattiatekniikka)

Mirva Honkanen (Kehorytmiikka)

Anna-Riina Virtanen (Miimitekniikka)

Samuli Emery (Vogue Femme)

Anki Lindström-Halkosaari (jazz-tanssi)

Mikael Haavisto (laulu)

Hinnat:

Heinäkuussa julkaistaan alustalle 4 videota ja elokuussa julkaistaan 5 videota. Molemmat kokonaisuudet ovat katsottavissa 1 kk ajan.

Yksittäin: 8 € / video / katseluoikeus ostetulla videolla on 2 vko

Paketti: 25 € / 4 videota / katseluoikeus 1 kk

Turku Dansart ry

Turku Dansart ry edistää monipuolista, dynaamista ja eläväistä esittävien taiteiden kenttää Varsinais-Suomessa. Dansart tarjoaa esittävän taiteen ammattilaisille ammattitaitoa ylläpitäviä harjoittelumahdollisuuksia eri tanssitekniikoista sekä kehonhuollosta sekä mielenkiintoisia tiiviskursseja. Dansartin toiminnan tehtävä on esittävän taiteen ammattilaisten työhyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen sekä ammatillisen kehittymisen tukeminen. Yhdistys perustettiin alun perin tanssin ammattilaisille (2000),  mutta vuonna 2016 yhdistys on avannut toimintaansa kaikille esittävän taiteen ammattilaisille.

 

Tampereen TREenit! Ry

TREenit! Ry on perustettu vuonna 2013. Yhdistys ylläpitää ja kehittää pirkanmaalaisten esittävien taiteiden ammattilaisten ammattitaitoa ja taiteilijuutta. Yhdistyksen toiminta edistää tanssi-, sirkus-, teatteri- ja muiden esittävien taiteiden pysyvyyttä ja näkyvyyttä Pirkanmaalla. Yhdistyksen toiminta sisältää viikoittaisia tanssi- ja ilmaisutekniikkaan keskittyviä aamutunteja, yhteisöllisiä ja kaikille avoimia Aamukahvitansseja, työpajoja, joogaa, kuorotoimintaa sekä pidempikestoisen kesätyöpajan. Tunnit ovat kaikille avoimia. Yhdistys toteuttaa aktiivisesti kentän toiveita ja kuuntelee alueen ammattilaisten tarpeita.

 

Yhteistyössä: Läntinen tanssin aluekeskus ja Pirkanmaan Tanssin keskus

Hanketta tukee Jenny ja Antti Wihurin säätiö