Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee kahta tuottajaa

ILMOITTAJA: TAIDEYLIOPISTON TEATTERIKORKEAKOULU
2.10.2018

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu vastaa esittävien taiteiden ylimmästä opetuksesta. Teatterikorkeakoulussa taide, esitys, koulutus ja tutkimus ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu hakee kahta tuottajaa
Teatterikorkeakoulun palveluyksikön tuottajapalveluihin haetaan

·      kokopäiväistä tuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä

·      tuottajaa perhevapaan sijaiseksi ajalle 3.12.2018 – 1.11.2019.

Tuottajapalvelut tuottaa akatemian koulutusohjelmien perus- ja jatkokoulutukseen sekä tutkimukseen sisältyvät produktiot ja muut taiteelliset projektit sekä ohjelmalliset tapahtumat. Tuotantoja ja erilaisia tapahtumia on 40–50 kpl vuodessa. Tuottajan tehtäviin kuuluu tuotantojen ja tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja organisointi. Tuottaja vastaa produktion tai tapahtuman suunnitelmallisesta etenemisestä, esitysluvista, tekijänoikeusasioista, työsopimuksista, budjetista ja muista projektikohtaisesti vaihtelevista tehtävistä.

Tuottajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta, kokemusta esittävän taiteen tuottamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Sähköisinä työvälineinä ovat toimisto-ohjelmien lisäksi erilaiset talous- ja tilahallinnan järjestelmät. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin.

Tehtävät täytetään 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävien palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuuskehikon tasoon 8, jolloin kokonaispalkka on 2700-3100 €/kk riippuen henkilökohtaisen suoritustason osuudesta.

Tiedustelut

·      to 11.10. klo 10-11.30 ja pe 12.10. klo 11.30-13.00

·      tuotantopäällikkö Nina Numminen, p. 0400-792027

Hakemukset

·      hakemukset liitteineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen teak.kirjaamo@uniarts.fi viimeistään perjantaina 19.10.2018.