Taiteilijahuoneisto Ateenassa vuodelle 2018

ILMOITTAJA: ATEENAN-INSTITUUTTI
21.9.2017

TAITEILIJAHUONEISTO ATEENASSA VUODELLE 2018

Ateenassa, Gizin kaupunginosassa, on vuokrattavissa huoneisto (43 m2) eri alan taiteilijoiden käyttöön. Se sijaitsee Suomen Ateenan-instituutin ylläpitämässä asuntolassa, Koronoes-talossa, jossa on kalustettuja huoneistoja tutkijoita, taiteilijoita, kirjailijoita ja opiskelijoita varten. Instituutti itsessään on tiedeinstituutti, joka harjoittaa, tukee ja edistää Kreikkaan liittyvää tiedettä ja taidetta.

Taiteilijahuoneisto sijaitsee asuntolan viidennessä kerroksessa. Siihen kuuluu työhuone-olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja parveke-terassi. Työhuone-olohuoneessa on pesuallas maalaustarvikkeiden pesemistä ja huoltoa varten. Työskentelytila on kalustettu kevyesti niin, että huonekaluja on helppo siirtää tarvittaessa työskentelyn tieltä pois. Seinille on mahdollista kiinnittää omia töitään (valokuvia, maalauksia, luonnoksia) oleskelun ajan. Kaikki tarpeelliset liinavaatteet ja keittiötarvikkeet ovat valmiina. Asunnossa on myös astianpesukone, televisio, radio ja tulostin sekä langaton verkko. Asuntolan yhteistiloihin kuuluvat talon kattoterassi, pesutupa, seminaarihuone ja oleskelutila sohvineen, kirjoineen, televisioineen ja dvd-soittimineen.

Taiteilijahuoneiston vuokra on 500 e/kk. Asuntoon voi myös majoittua yksi lisähenkilö 25 e/vko lisävuokralla. Asuntolan osoite on Ioannou Soutsou 25.

Vapaamuotoiset hakemukset työsuunnitelmineen yhdestä kolmeen kuukautta pituiselle jaksolle toimitetaan viimeistään 12.10.2017 sähköisessä muodossa Suomen Ateenan-instituutin säätiön asiamiehelle, Manna Satamalle (satama@finninstitute.gr JA ateena.asiamies@gmail.com).

Muistathan mainita hakemuksessa haluamasi ajankohdat ja mahdolliset aiemmat oleskelut Ateenan taiteilijahuoneistossa. Huom! Maaliskuu 2018 on jo varattu Kuvittajat ry:n käyttöön.

Päätökset tehdään 20.10.2017 mennessä, ja päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja asiamieheltä sähköpostitse tai puhelimitse +358 50 434 5523. Lisätietoa Suomen Ateenan-instituutista ja asuntolasta löytyy instituutin kotisivulta http://www.finninstitute.gr; kuvia asuntolasta löytyy välilehdeltä ”Koroneos-talo”.