TAKU’s Survey: Inappropriate behavior at arts & culture work in Finland – deadline 14 March

ILMOITTAJA: TAKU RY
2.3.2021

(In English, please see below.)

Oletko kohdannut häirintää tai epäasiallista kohtelua taide- tai kulttuurialan työssä?⁠ Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry tekee tutkimusta epäasiallisesta kohtelusta ja häirinnästä taiteen ja kulttuurin aloilla.

Osallistu Taideyliopiston Arts Management -opiskelija Meri Jaakolan maisterintutkielmaan liittyvään kyselyyn! Voit vastata kyselyyn suomeksi tai englanniksi. Kokemustesi ei tarvitse liittyä nykyiseen organisaatioosi tai työhösi.⁠ Voit vastata nimettömänä ja kokemuksesi käsitellään anonyymina.⁠

TAKU tuottaa myöhemmin kyselyn pohjalta epäasialliseen kohteluun liittyvän oppaan/toimintaohjeistuksen.

Vastaa kyselyyn 14.3. mennessä täällä. 
Lisätietoa Facebookissa.

TAKU järjestää 17.3. yhteistyössä Globe Art Pointin kanssa myös Reclaiming Boundaries -tapahtuman, jossa käydään keskustelua (englanniksi) epäasiallisesta kohtelusta taide- ja kulttuurialan työelämässä.

*

Have you faced workplace harassment or inappropriate behavior at arts & culture work in Finland?

Please answer the survey and help us to form instructions on facing inappropriate behavior and harassment in this specific field. Your answers are confidential and can’t be linked to an individual respondent.

The survey is open till 14th March here.
More info in Facebook.

In addition, the Trade Union for Art and Culture Professionals (TAKU), in collaboration with Globe Art Point ry organises 17th March an online dialogue Reclaiming Boundaries on work-related harassment and inappropriate behaviour in the Finnish arts and cultural sector.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Information about international open calls, auditions etc:
dancingopportunities.com

Kansainvälisiä avoimia hakuja, tanssialan työpaikkoja ja koetansseja:
dancingopportunities.com