TALK – Seminaari liikkeen mahdollisuuksista koulun kielten opetuksessa

ILMOITTAJA: ZODIAK – UUDEN TANSSIN KESKUS
1.3.2017

TALK – Seminaari liikkeen mahdollisuuksista koulun kielten opetuksessa on Zodiakin monivuotisen TALK-hankeen päätöstapahtuma. Taiteilijoille ja opettajille suunnatussa seminaarissa käsitellään liikkeen ja tanssin käyttöä kielten opetuksessa ja oppimisessa.

Seminaari järjestetään pe 24.3.2017 Zodiakin näyttämöllä Kaapelitehtaalla klo 9–16. Ilmoittautuminen Zodiakin verkkosivujen kautta 17. maaliskuuta mennessä. Seminaari on maksuton.

Seminaarissa esitellään vuonna 2013 alkaneen TALK – Taidetta ja liikettä kieltenopetukseen -hankkeen tuloksia esitysten, demojen ja luentojen myötä. Lisäksi käsitellään moniammatillista opetusmenetelmää sekä julkaistaan TALKin oppisisällöistä tehty video-opas. Luvassa on myös työpajoja.

Seminaari sopii niin kieltenopettajille kuin tanssitaiteilijoille, jotka ovat kiinnostuneita liikkeen ja tanssin käyttämisestä kielten opetuksessa. Samoin tervetulleita ovat muiden alojen taiteilijat ja opettajat – kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toiminnallisesta tavasta opettaa, uudesta ilmiöoppimisesta ja moniammatillisesta työskentelystä koulussa.

Katso seminaaripäivän koko ohjelman Zodiakin verkkosivuilta osoitteesta www.zodiak.fi/talkseminaari. Tapahtumasivulta löytyy myös linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

TALK-hanketta tukee Koneen Säätiö.