Tampereen Flamencoviikon kurssit 28.6.-1.7.2017

ILMOITTAJA: TAMPEREEN FLAMENCOVIIKKO RY
31.5.2017

Kurssi-ilmoittautuminen Tampereen Flamencoviikon tanssikursseille on nyt käynnissä. Kurssit järjestetään 28.6.-1.7.2017. Festivaalin pääesityksestä tuttu Leonor Leal (Espanja) opettaa kahdella kurssilla, joista toinen on tarkoitettu edistyneille flamencon harrastajille ja ammattilaisille. Tanssikursseja on myös perustasolle ja lapsille, minkä lisäksi pääsee treenaamaan myös flamencolaulua ja kitaransoittoa omilla kursseillaan: http://tampereflamenco.com/

Edistyneet/Ammattilaiset, opettajana Leonor Leal

Paikka: Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti sisäpihalle Mariankadun puolelta)

Aika: to 29.6. – la 1.7. klo 11:15 – 12:45, HUOM! Pe 30.6. klo 10:45 – 12:15

Hinta: 170 €

Kesto: 4,5 h

Kurssi sopii sinulle, joka olet flamencotanssijana jo hyvin edistyneellä tai ammattimaisella tasolla. Kurssin tahti on melko nopea, joten sinulta odotetaan edistynyttä flamencotekniikan ja -askelten osaamista, kuten myös kokemusta miltei kaikista paloista. Kurssilla on keskitason kurssia vähemmän aikaa kysymyksille ja selvennyksille; pääosassa ovat henkilökohtainen tulkinta ja materiaalin työstäminen. Kurssia suositellaan niille, joilla on kokemusta espanjalaisista opettajista.

Leonor Leal on palkittu tanssija-koreografi ja pidetty opettaja. Hän on kurssittanut tanssijoita sekä Espanjassa, muun muassa arvostetulla Jerezin flamencofestivaalilla, että useissa kaupungeissa muualla Euroopassa, esimerkiksi Hollannin flamencobiennaalin yhteydessä. Leal on tunnettu omaleimaisesta liikekielestään ja vankasta taustastaan klassisen tanssin parissa. Opettajana hän on huumorintajuinen, kärsivällinen ja selkeä.