Tampereen konservatoriossa päätoiminen tanssin tuntiopettaja haussa (äitiysloman sijaisuus)

ILMOITTAJA: TAMPEREEN KONSERVATORIO
4.5.2018

Tampereen konservatorion tanssiopisto hakee päätoimista tanssin tuntiopettajaa (äitiysloman sijaisuus) alkaen 29.8.2018. Sijaisuuden kesto määräytyy äitiysloman keston mukaan.

Haemme joukkoomme motivoitunutta baletinopettajaa, jolla on kokemusta tavoitteellisesta baletinopetuksesta ja näkemystä sekä taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaisesta baletinopetuksesta että II asteen ammatillisen koulutuksen baletinopetuksesta. Nykytanssin perustason opetuskokemus katsotaan eduksi. Opetustehtävät ovat pääosin taiteen perusopetuksen ja II asteen ammatillisen koulutuksen opetusryhmien baletin opetusta. Opetustehtäviin voidaan sisällyttää myös perustason nykytanssin opetusta mikäli hakija osoittaa osaamisensa ko. opetusalueella.

Edellytämme sinulta tanssinopettajan ammattitaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä aitoa kiinnostusta työskennellä tavoitteellisen baletinopiskelun saralla. Olet työhösi sitoutunut ja omaat positiivisen työotteen.

Tarjoamme kehittyvän, dynaamisen ja moniammatillisen työyhteisön. Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset 13.5. 2018 mennessä sähköpostitse janita.rannisto@tampereenkonservatorio.fi
Sisällytä hakemukseen CV, kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä lyhyt kuvaus itsestäsi.