Tanssi itää -iltamat Kuopiossa

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
14.6.2017

TANSSI ITÄÄ on yleisön, tanssi- ja taiteilijayhteisön leppoisa ja epävirallinen kokoontumispaikka sekä keskustelufoorumi. Iltamissa paikalliset tanssi- ja esitystaiteilijat esittelevät työn alla olevia teoksiaan ja teosideoitaan. TANSSI ITÄÄ -iltamat kokovat luovan alan ammattilaiset ja yleisön samaan tilaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja luovista prosesseista. Jokainen ilta on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka sisältö määräytyy taiteilijayhteisön tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

TANSSI ITÄÄ -iltamissa paikalliset tanssi- ja esitystaiteilijat saavat tuoda esille työn alla olevia teoskohtauksia kollegoidensa ja yleisön eteen kommentoitavaksi ja keskusteltavaksi. Osallistujat voivat myös esitellä aloittamattomia teosideoitaan ja tuoda esille heille itselleen tärkeitä ajankohtaisia teemoja, ideoita, ehdotuksia. TANSSI ITÄÄ on yleisön, tanssi- ja taiteilijayhteisön leppoisa ja epävirallinen kokoontumispaikka sekä keskustelufoorumi. Illan sisältö muodostuu esitystaiteen kentällä toimivien tahojen omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Teokset/kohtaukset ja ideat esitetään ilman näyttämövalaistusta ja tekniiikkaa. Äänikalusto on käytössä ja erityistarpeista voidaan aina keskustella.

Jos haluat esittää illassa jonkin teoksen kohtausta, esitellä ideaa tai ehdottaa keskustelunaihetta, ilmoittaudu osoitteisiin asta.elijoki@itak.fi ja tomi.paasonen@itak.fi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

ITAK tarjoaa illan yhteydessä pientä purtavaa ja juomista. Vapaa pääsy!

TANSSI ITÄÄ -illat
Lauantai 26.8. klo 18.00
Perjantai 29.9. klo 18.00
Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, 70110 Kuopio

Tanssi itää -illat tuottaa Itä-Suomen tanssin aluekeskus