Tanssielokuvan koulutusta tanssinopettajille (maksuton)

ILMOITTAJA: LOIKKA KONTAKTI
27.9.2018

Tervetuloa tutustumaan tanssielokuvaan opettajille suunnatuissa työpajoissa Annantalolla.

Loikka Kontakti järjestää kaksi opettajille suunnattua työpajaa. Maksuttomien työpajojen sisältö tarjoaa työvälineitä oppilaiden kanssa tehtävään taide- ja elokuvakasvatukseen.

Tanssielokuvan koulutus 29.10.2018, klo 9.00-14.00, Annantalo, Helsinki

Tanssinopettajille ja tanssin harrasteohjaajille suunnatussa koulutuksessa perehdytään liikkuvan kuvan hyödyntämiseen taidekasvatuksessa luentojen ja harjoitteiden kautta.

Koulutus antaa perustietoa miten mobiililaitteita voi hyödyntää tanssivideoiden kuvaukseen ja editointiin eri-ikäisten tanssin harrastajien kanssa. Videokuvaamisen teoriaperusteiden lisäksi tehdään eri tarkoituksiin sovellettavia käytännön harjoitteita ja tutustutaan liikkeen kuvaamiseen. Koulutuksen harjoitteet tehdään ryhmissä ja osallistuvat saavat mukaansa oppimateriaalipaketin, jota voi hyödyntää työssään tanssin harrastajien parissa. Omia kuvauslaitteita ei tarvita. Aikaisempi kokemus videotyöskentelystä ei ole välttämätöntä. Koulutuksen ohjaa tanssielokuvan asiantuntija ja tanssipedagogi Kati Kallio. Työpajan kesto on 5h ja se sisältää omakustanteisen lounaan ja kahvipaussin. Koulutuksesta saa tarvittaessa todistuksen työnantajalle (Veso).

Ilmoittautuminen 22.10.-18 mennessä otsikolla Tanssielokuvan koulutusinfo@loikka.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ammattisi ja tarvitsetko koulutuksesta todistuksen työnantajalle.

CinEd -koulutus 30.10.2018, klo 9-15.00, Annantalo, Helsinki

Uusia välineitä elokuvakasvatuksen työkalupakkiin tulevaisuuden yleisöjen kanssa työskenteleville

Yhteistyössä IhmeFilmin kanssa järjestetään kaikille opettajille ja harrasteohjaajille suunnattu CineEd -koulutus elokuvakasvatuksesta. CinEd on eurooppalainen elokuvakasvatushanke ja elokuvakirjasto, joka tutustuttaa 6-19 -vuotiaita lapsia ja nuoria eurooppalaisen elokuvan rikkauteen. Suomessa CinEd toimii osana IhmeFilmi ry:n toimintaa. CinEd tarjoaa kokoelman eri kielille tekstitettyjä eurooppalaisia elokuvia ja niihin laaditut oppimateriaalit. Koulutus tarjoaa monipuolisesti työkaluja, joilla kehitetään nuorten katsojien valmiuksia kriittiseen analyysiin, kykyä katsoa elokuvaa taiteena ja lisätään tietoa elokuvan kielestä ja tekniikoista. Koulutuksen kesto on 6h ja se sisältää omakustanteisen lounaan ja kahvipaussin. Koulutuksen ohjaa FM ja elokuvakasvattaja Kaisa Kukkola IhmeFilmistä. Koulutuksesta saa tarvittaessa todistuksen työnantajalle (Veso).

Ilmoittautuminen 22.10.-18 mennessä otsikolla SinEd -kolutusinfo@loikka.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja tarvitsetko koulutuksesta Veso-todistuksen.