Tanssija-näyttelijä Pahanhautoja elokuvaan

ILMOITTAJA: SAMELI PIHLAJA / SILVA MYSTERIUM OY
19.6.2019

Etsimme tanssija-näyttelijää Pahanhautoja-nimiseen pitkään elokuvaan. Pahanhautoja on kansainvälisenä yhteistuotantona tuotettava kauhudraama.

Elokuva kertoo 12-vuotiaasta perfektionistisesta voimistelijatytöstä, joka hautoo linnunmunasta itselleen hirviömäisen kaksoisolennon. Etsimme nyt tanssillisesti taitavaa näyttelijää, joka esittäisi lintu-hirviöolentoa, kun sillä on kasvot ja vartalon peittävä erikoismaskeeraus.

Tässä roolissa on noin 1 kuvauspäivä syksyllä Latviassa ja mahdollisesti käynti erikoismaskeerauksen vuoksi englannissa. Kohtauksissa olento ryömii lattialla, sekä masentuu, kun tyttö näyttää sille sen peilikuvan.

Rooliin haluamme aikuisen tanssija-näyttelijän, joka on korkeintaan 160 cm pitkä ja hyvin hoikka, erityisesti käsivarsistaan. Syy hoikkuus-kriteeriin lähtee siitä, että tanssijan pitäisi esittää lintuolentoa, jolla on hyvin ohuet käsivarret. Käsivarsia voidaan kyllä tehdä hoikemman näköiseksi meikilläkin.

Toivomuksemme on, että tanssija-näyttelijä voisi myös suunnitella hirviö-olennon liikekieltä. Rooli on kiehtova, sillä siinä saa esittää rujoa, pelottavaa, mutta myös säälittävää hirviötä. Ennen kuvauksia on harjoituksia olennon liikekielestä heinäkuun aikana.

Elokuvan tuottaa Mika Ritalahti Silva Mysteriumista ja ohjaa Hanna Bergholm. Kuvaajana on Jarkko T. Laine.

Jos löydät itsesi kuvauksesta tai tiedät sopivan henkilön, ota pikaisesti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Mahdollinen koekuvaus voisi olla jo ke 26.6. iltapäivällä tai to 27.6. liitä kuvasi hakemukseen.

Suuret kiitokset
Ystävällisin terveisin

Sameli Pihlaja
Tuotantopäällikkö
Pahanhautoja
+358 40 537 0681
sameli.pihlaja@gmail.com
Silva Mysterium Oy
www.silvamysterium.fi