Tanssikeskus Footlight etsii Leppävaaran toimipisteeseen toimintakoordinaattoria / tanssiopettajaa (Hae 15.2. mennessä!)

ILMOITTAJA: TAINA SCHORIN-KELTTO
19.1.2023

Etsimme tanssin ammattilaista, jolta löytyy intoa toimia oppilaitoksemme Leppävaaran toimipisteen vastuuhenkilönä.  Tehtävään sisältyy 2 päivää opetustyötä taiteen perusopetuksen oppilaiden opettajana. Lajeinasi voivat olla Jazz, Nykytanssi, lastentanssi tai Baletti. Erityisesti arvostamme monialaisuutta.  Olet innokas kehittämään koulun toimintaa ja osallistumaan toiminnan sisällön laajentamiseen Leppävaaran alueella. Sinua ei pelota myöskään alaamme liittyviin tuotteisiin ja tarvikkeisiin perehtyminen ja asiakkaiden palvelu tuotteiden parissa.

Toivomme sinulta kiinnostusta tanssin kasainväliseen kenttään ja toimijoihin niin taiteellisella, opetuksen kuin tuotekehityksen alueilla. Olet myös valmis osallistumaan tapahtumatuotantoon ja kehittämään koulumme studio stage -toimintaa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, hyvät opetustilat, vakinaisen työn sekä mahdollisuuden provision kautta vaikuttaa omiin asioihisi.

Työsuhde alkaisi viimeistään 1.4.2023. Aloitus voi olla myös aiemmin, mikäli olet vapaa näin toimimaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän avoimen hakemuksesi palkkatoiveineen taina.schorin@footlight.fi tai enni.schorin@footlight.fi 15.2.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-14 välisenä aikana Taina Schorin-Keltto tel: 0400708097